Hvordan til at fjerne voks fra et glas Top tabel

February 22

Hvis du bruger stearinlys regelmæssigt, vil du uundgåeligt have en voks overløb eller voks spill på dine møbler. Hver type møbler kræver forskellige pleje ved fjernelse af voks, og glas top tabeller er en af de letteste hen til lave. Det er simpelthen et spørgsmål om at fjerne hovedparten af voks, og derefter rense resten, hvis nogen. De fleste stearinlys er lavet af paraffin, et olieprodukt, der kan nemt renses, ved hjælp af en række oliebaserede opløsningsmidler.

Instruktioner

•Tillad voks til at køle helt af før du prøver at fjerne den.

•Holde den hårde plast skraber på omkring 30 grader til tabellen, og tryk fast mod voks spill. Gentag, indtil alle de store stykker er blevet fjernet. Medmindre bordpladen er tekstureret glas, dette vil sandsynligvis fjerne alle voks, men det er muligt, at en tynd film vil forblive.

•Pour en lille mængde af candle forme renere i et stykke køkkenrulle og gnid den resterende voks film. Stearinlys skimmel cleaner er en stærk voks opløsningsmiddel, og bør fjerne de resterende voks uden sammenligning. Babyolie kan også bruges, men det vil kræve en meget større mængde skal være effektiv.

•Rengør bordplade med pudsemiddel og en køkkenrulle eller blød klud til at fjerne enhver resterende olieagtig rest fra opløsningsmiddel.

Tips & advarsler

  • Denne metode virker for en bred vifte af voks. Nogle vil kræver mere indsats med skraberen og mere skimmel renere, men.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com