Hvordan til at flytte en gulv ventil

January 8

Gulvet ventilationskanaler er almindeligt anvendt i boliger varme til at levere varme fra en ovn enhed eller varmepumpe. Hvis du planlægger at remodel dit eksisterende boligareal, skal du muligvis flytte et gulv udluftning for at øge varmeeffekt eller rumme en væg eller et andet nyt element. Flytter en etage udluftningsanordning indebærer installere yderligere kanalen arbejde at udvide til den nye placering, vent. Selv om dette kan være en tidskrævende projekt, kan du udfylde en etage udluftningsanordning flytning med basale forsyninger og værktøjer.

Instruktioner

•Undersøg området hvor du vil placere udluftning for at sikre, at du ikke behøver at flytte ledninger, kabler eller andre forhindringer. Slukke strømforsyningen til ovnen.

•Fjern den eksisterende gulv aftræk fra gulvet. Måle bredde og længde af nederst del af aftræk med et målebånd til at bestemme størrelsen af hul du nødt til at skære i gulvet for den nye ventil placering. Kontroller for at sikre, at den nye udluftningsanordning placering ikke krydse en etage tværbjælke. Mark disse målinger på gulvet, bruge en lineal som guide, til at oprette en skitse af snittet.

•Drill en 3/8-inch hul i det ene hjørne af skitse med en hånd bore. Indsæt kniven af en bajonetsav i hullet og skære gulvet langs konturen. Indsæt ventilen i hullet, så læbe af ventilen understøtter ventilen på gulvet.

•Klippe en lige linje langs kanalen med tin snips nær den gamle udluftningsanordning placering. Skru toppen af kanalen fra undersiden af gulvet med en elektrisk skruetrækker. Placer den øverste del af kanalen i den nye placering og geninstallere det ved at køre galvaniserede skruer gennem huller i undersiden af gulvet.

•Measure afstanden mellem rørledningsafsnit. Skære en ny kanal sektion til at passe denne længde med tin snips. Placer en rørledning krave på hver ende af den nye sektion og passe det i hullet til slut aftræk i dens nye placering.

•Drill gennem huller i kanalen kraver til rørledningsafsnit. Og spænd galvaniserede skruer gennem huller til at sikre sektionerne.

•Drej på ovnen strømforsyning og tjekke for at sikre at luft strømmer gennem kanalen og lufte korrekt.

Tips & advarsler

  • Bær tykke arbejdshandsker og beskyttende briller når skære gulvet udluftningsanordning hul og gaffatape sektioner for at reducere risici, skade.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com