Hvordan til at flytte varme fra en brændeovn

January 18

Hvordan til at flytte varme fra en brændeovn

Brændeovne give strålevarme, som er luksuriøst varmt nær ovnen, men ofte ikke rejser til anden ende af dit hus meget godt. Der er flere måder at bekæmpe dette problem. Nogle indebærer tilføje ventilatorer eller blæsere til din brændeovn. Andre indebærer ændringer af din bolig til at hjælpe med varmefordeling.

Instruktioner

Blæsere og ventilatorer

•Installer en blæser, har hvis din brændeovn ikke allerede installeret. Det er en simpel anordning, der er virkelig bare en fan fastgjort til bagsiden af ovnen. Tændt, blæser det den varme luft hurtigere væk fra komfuret.

•Tilføj varme-aktiveret fan. Disse gadgets spænder i pris fra $75 til $200, men de deler et princip — de køre på varme. Du blot sætte en på toppen af din brændeovn, står det i enhver retning, og når ovnen bliver varm, blæseren tændes og blæser varmen.

•Installer døråbning fans i hjørneværelser. Hjørneværelser ofte ikke få opvarmet godt, og døren fans bidrage til at løse dette problem. Som varmen stiger, er disse fans, der monteres i øverste hjørne af en dørkarm flytte varmet luften ind i stuen.

Andre indstillinger

•Installer væg ventilationskanaler. Da dørene ikke altid er åben, kan wall-ventilationskanaler installeres i de øvre dele af væggene mellem varm og koldere værelser til at hjælpe med varmefordeling. Du kan endda montere elektriske ventilatorer inde udluftninger til at øge varmeoverførslen. De kan være switch-drevet, eller kan være sluttet til en stikkontakt, når det er nødvendigt.

•Installer anselig gitre mellem nedre og øvre etager. Disse kan være med eller uden fans inde. Varmen stiger, så fans er ofte unødvendigt.

•Tilføj agterspejlet windows ovenfor dørkarme mellem værelser. Fordi varme stiger, det ofte går i stå, og flytte ikke nemt mellem værelser adskilt med vægge og døre. Agterspejlet windows swivel åben og tilskynde varmefordeling mellem værelser.

•Kontrollér, at dit hus er isoleret godt. God isolering holder varmen og endda hjørneværelser blive varmere. Konstant varmetab i fattige-isolerede huse vil gøre disse hjørneværelser frigid uanset hvad du gør for at fremme varmen at flytte gennem huset.

Tips & advarsler

  • Nogle huse synes lavet til brændeovne og/eller strålevarme, mens andre med masser af lukket værelser, arbejde mod det. Punkterne her er næsten sikker på at løse de fleste problemer.
  • Tjek din lokale bygningsreglementer beskæftiger sig med installation af overdreven døråbning agterspejlet windows eller andre naturlige ventilationssystemer som mellem gulvet gitre eller døråbning fans. Visse kode krav beskæftiger sig med røg og ild overførsel kan anvende.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com