Hvordan til at forberede en garageport

February 2

Hvordan til at forberede en garageport

Uanset om du ønsker at installere din nye garageport selv, eller hvis du ansætter en professionel til at gøre fleste benarbejde og ledninger, vil du stadig brug at forberede sig til denne proces. Medmindre du har stor erfaring med lignende hjem forbedring projekter, som kræver ophævelse og samle mange stykker, hyre en professionel til at installere din garageport. Men præparationsprocessen er enkel nok, at næsten alle kan håndtere det.

Instruktioner

•Purchase garageporten, der passer til dit hjem. Dette er en vigtig del af forberedelsesperiode. Hvis du har døren professional installeret, vil du sandsynligvis købe gennem kontrahenten. Men hvis du installerer det dig selv, kan du købe døren fra hvor som helst du ønsker. Fokusere på at finde en dør der passer ydersiden af dit hjem og der er nem installationsinstruktioner.

•Rengør din garage med en kost og fjerne rod. En garageport har mange dele, og det vil være lettere at samle hvis område i din garage er fri for rod og fejet ren.

•Purchase nogen ekstra hardware du måske brug for garageporten. Dobbelttjek, at enhver hardware, du bruger er blevet godkendt af producenten af garageporten.

•Planlæg en professionel til at fjerne din eksisterende garageport. Denne proces kan være meget farlige, så forsøg ikke at gøre det selv. Hvis en anden professionel fjerner døren end den, der er at installere det, planlægge dem samme dag.

•Sand glat alle ru eller ujævne steder i din garage døren ramme med en power sander. Rammen skal være perfekt selv før den nye garage døren kan installeres.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com