Hvordan til at forberede et køkken renovering

March 27

Hvordan til at forberede et køkken renovering

Remodeling dit køkken er et af de mest omfattende indretningsvirksomhed projekter du kan tage på. Uanset om du er en modig gør-det-selv eller du planlægger at leje ud forskellige entreprenører, kan du regne med en større afbrydelse til din families daglige rutine. Ikke blot vil du skal midlertidigt justere til liv uden et køkken, du bliver nødt til at vænne sig til den ukendte ansigter, konstant støj og tykt lag af støv, som vil omgive dit hjem for de næste par uger. Med passende forberedelse, din overgang fra gamle til nye kan være så hurtig og smertefri som muligt.

Instruktioner

•Forbered at blive generet. Køkken remodels er garanteret at have et par overraskelser, så budgettet mere end nok tid, penge og energi til at gøre bestræbelse en succes. Planlæg at være uden dit køkken for et par uger før du vil være i stand til at nyde din nye renovering.

•Clarify et par ting med entreprenøren. Find ud af hvem der er ansvarlig for at opnå tilladelser, hvornår nedrivning vil begynde og hvordan du vil arrangere betaling.

•Sort gennem dit køkken, begynder om en uge før remodel er planlagt til at starte. Kaste eller give væk elementer, du ikke bruger. Så Pak din mindre anvendte elementer i kasser eller plast placeringer, mærkning dem klart for nem udpakning senere. Da den store dag kommer, skal du være ned til et absolut minimum af køkken leverancer, som du derefter kan overføre til hvor du vil konfigurere din midlertidige køkken.

•Tag ned vægtæpper, gardiner, persienner, hylder, lamper og alt andet, der ikke er en permanent fastholdelsesanordningen i køkkenet. Fjern eventuelle illustrationer eller hylder fra nærliggende vægge også, da vibrationer kan forårsage disse til at falde og bryde.

•Dæk møbler og andre store genstande i nærheden af køkkenet med en plastik dråbe klud eller gamle ark sikret med malerens tape. Dette vil beskytte dine møbler og forenkle renseprocessen, når byggeriet er færdigt.

•Indstil op en midlertidige køkken i et andet område af dit hus. Ethvert sted med nogle ekstra plads og et par ledige afsætningsmuligheder vil arbejde, men husk, at du vil sandsynligvis nødt til at slæbe alle retter du bruge til nærmeste badeværelset for at vaske dem.

Din interimistiske køkken bør indeholde lagerplads og et par grundlæggende apparater. Hvis muligt Flyt dit gamle køleskab til midlertidig placering og opretter en tabel ved siden af det at holde en mikrobølgeovn, crock pot, brødrister, kaffe pot, varmeplade og andre kogegrej du normalt bruger. Bruge rummet under bordet til at gemme mad, køkkenredskaber, køkkenrulle, plasticware og papir plader.

•Hold nogle restaurant Kuponer handy for når du bliver træt af den midlertidige køkken, eller brug konstruktionen som en undskyldning for at fyre op for grillen et par gange om ugen.

•Arrange et sted at opbevare forsyninger til dit køkken. Mange entreprenører har en off-site sted, hvor de gemmer de fleste af deres forsyninger, men at have plads til disse elementer i din kælder eller garage vil fjerne unødvendige ture for bygherrer.

• Fremme klar kommunikation mellem din familie og medarbejderne. Udpege en notebook eller tør slette bord hvor du kan efterlade beskeder til hinanden i tilfælde af du ikke kan se hinanden hele dagen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com