Hvordan til at forgifte trærødder

October 30

Skære ned i et træ er ikke altid nok til at slippe af med den. Nogle invasive træarter sende op suckers eller skud, der i sidste ende vil vokse til voksen træer. Træets rødder er ansvarlig for at sende op klon træer over hele gården. En måde at stoppe den invasive trævækst er at forgifte sine rødder for at dræbe træet. Tage sig fordi den systemiske herbicid, du skal bruge til at forgifte træets rødder kan også svække ethvert træ, hvis rødder vokser i nærheden af træet mål.

Instruktioner

•Girdle træet. Skære en groove, der omkranser stammen. Gøre rillen 1/2-inch dybt på små træer (1 til 2 tommer trunk diameter) og op til 1 1/2 inches dyb på store træer (6 inches i diameter eller mere). Gøre bælte 1 til 2 inches lang på små træer eller 6 til 8 inches bredt på store træer. For at gøre snittet med en økse eller økse, gør et hak over og under den girdling linje for at fjerne en plug. Gentag omkring den girdling linje.

•Spray eller maling et systemisk ukrudtsmiddel på bælte i træet hurtigst muligt, ideelt når du gøre hvert ryk i bæltet. Grundigt mætte bæltet, men gælder ikke nok til at forårsage afstrømning.

•Se de trærod zone omhyggeligt for suckers eller spirer. Sprøjte dem med ukrudtsmidlet, så snart du spotte dem.

•Klippe træ ned når løvet dør, og træet producerer ingen mere suckers (dette kan tage så lang tid som en fuld vækstsæson). Når du gift og dræbe rødderne, de vil nedbrydes med tiden og træet kan falde let.

Tips & advarsler

  • Ikke alle systemisk herbicider er lige så effektive. Læse etiketten for at sikre, at det er opført som effektive for arter af træ, som du behandling af. Følg producentens anvisninger for anvendelse metoder. Det er vigtigt at du læser hele etiketten før du bruger nogen herbicid.
  • Forgiftning en trærødder vil dræbe træet. Der er ingen måde at fjerne en lille del af trærødder med gift. Giften vil rejse gennem træet og dræbe det straks, eller lad det modtagelige for tidlig død gennem andre årsager.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com