Hvordan til at fortælle gode Prefinished træ gulve

March 26

Hvordan til at fortælle gode Prefinished træ gulve

Køb prefinished træ gulve kan være en forvirrende bestræbelse; med flere arter og stilarter plus snesevis af farvevalg, kan en forbruger hurtigt blive forvirret forsøger at skelne det bedste valg. Mens gulvbelægning muligheder kan virke overvældende, er der en metode til vanvid, når du forsøger at købe prefinished træ. Centrale er at indsnævre dit valg, og derefter se på kvaliteten af gulvbelægning, selv.

Instruktioner

•Decide hvilke arter og stil af prefinished træ du foretrækker. For eksempel kan du vælge eg gulve i strip stil; den nøjagtige nuance og farve kan vælges på et senere tidspunkt.

•Look på garanti detaljerne af gulvbelægning produkter, der matcher dit valg. For eksempel, kan du finde fem producenter, der gør tilsyneladende identiske gulve tilbyder garantier der spænder fra fem til 35 år. Jo længere garantiperiode, den bedre kvalitet af produkt, og du vil være i stand til at eliminere de fleste produkter med et blik på garantien.

•Kontrollér garanti på finish af gulvbelægning. Prefinished træ er typisk forseglet med urethan men den forsegling proces vil variere fra producenten. God kvalitet prefinished træ vil sikre robusthed og holdbarhed af finish; et bedre produkt vil bære en UV coating til beskyttelse mod sollys misfarvning.

•Vælg din gulvbelægning baseret på din forskning og derefter beslutte hvilken nuance ser bedst ud i dit hjem.

Tips & advarsler

  • Forskning fabrikanten, at tage sig for at vælge en velrenommeret firma. Husk at en garanti er kun så god som producentens omdømme, og en 30-årig garanti kunne betyder intet hvis tilbydes af et nyere selskab, kan ikke findes i fem år.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com