Hvordan til at fortælle, hvis en tabel er massiv eg

December 10

Hvordan til at fortælle, hvis en tabel er massiv eg

Eg har en massefylde på ca 0,75 g/cm og er en stærk og hårde materiale, der er resistente over for insekt- og svampeangreb. Dette er hovedsageligt fordi det har en overflod af tannin. Eg er kendt for sin attraktive korn markeringer, især når det er skåret i kvarte.

Korn markeringer er hvad gør eg så populære. Massiv eg er specielt anbefales til møbler, som bruges flittigt og ofte, gerne spiseborde eller børnemøbler. Andre træsorter har lignende funktioner, men et par ledetråde kan hjælpe dig med at fortælle, hvis en tabel er massiv eg.

Instruktioner

•Study overfladen af bordet. Finér består af træ, som er skåret 2 til 3mm bred. Dette er limet til paneler til at gøre træ møbler og tilbehør. Hvis tabellen synes at have et panel klistret på dens overflade, er det sandsynligvis finer og ikke massiv eg.

•Study korn, fordi eg har en tydelig kornet mønster. Bære et billede af en typisk solid eg mønster, når shopping for tabeller, hentet fra møbler og speciale websteder på internettet, hvis du ikke har en eg stykke derhjemme til sammenligning. Hvis korn i billedet passer korn på den pågældende tabel, er der en stor chance for, at bordet er massiv eg.

•Study funktionalitet og design. Finer er hovedsagelig anvendes for varer, som har en afdæmpet stil, mens eg foretrækkes for high-end møbler og møbler, der har vist imponerende og stilfuld. Hvis den pågældende tabel er bygget for holdbarhed mere end design, såsom en children's skrivebord, kan det gøres af finer.

•Kontrollér bunden af tabellen. En tabel, der ikke er massiv eg kan være to forskellige farver fra toppen og bunden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com