Hvordan til at frastøde eller slippe af fugle med husstandens løsninger

February 14

Rapporter om fugle bliver persistente skadedyr i byområder og landdistrikter er ret almindelige. En af de største problemer er de efterlade ekskrementer. Rydde op efter dem kan være en reel besvær. Husk at der er love i de fleste stater beskyttelse af fugle, og du kan blive straffet hvis du dræber en. Dræbe nogen anden fugl bortset fra brevduer, er huset spurve og europæiske stære ulovligt i de fleste stater. De fleste er beskyttet af føderale love, også. Der er mange juridiske teknikker, som ikke er skadelige for fugle, der vil slippe af med dem og holde dem væk.

Instruktioner

Hvordan til at frastøde eller slippe af fugle

•Åbn alle vinduer og døre hvis fuglen flyver omkring dit hus. Måske vil Fuglene flyve ud gennem en af åbningerne på egen hånd.

• Luk alle vinduer og døre når fuglene er væk. Købe skærme for dine vinduer og døre for at forhindre fuglene fra at kunne komme tilbage ind i dit hjem.

•Apparatet må ikke fodre fuglene eller give dem mad. Ved at fodre dem, giver du fuglene en grund til at komme og bo. De er skyllevæsker og konstant på udkig efter mad. Du kan ikke lade alle fugle, mener, at dit hjem er en kilde til mad. Slippe af enhver fugl foderautomater omkring dit hus.

•Hvis et fugleskræmsel, ugle eller hawk statue nær dit hjem, i baghaven eller forhave, vil normalt afskrække enhver fugle fra kommer for tæt på dit hjem.

•Kontrollér masser af høje lyde. Høje lyde vil skræmme fuglene. Du kan bruge gryder og pander, en radio eller din stemme. Prøve noget, der forårsager en masse høje lyde. Til sidst vil de føler behov for at finde et andet raste sted.

•Indstil op nogle fælder. Placer fælder i et område fuglene samles oftest og agn dem med ting som frø og majs.

•Relocate fuglene når først du har fanget dem. Du vil gerne flytte til et område langt fra dit hjem.

•Sæt net over dine planter og træer. Dette kan stoppe fugle fra at være i stand til at hvile på træer og planter samt stoppe dem fra at spise bær, nødder, frugter og grøntsager, der vokser på dem.

•Brug nogle insektmidler designet specielt til fugle. Repellanter såsom varme mund frastødende Gel arbejde godt og skader ikke fuglene. Når fuglene forsøger at træde ud af gelen, føler de som om deres fødder sidder fast. Fuglene vil ikke nyde fornemmelsen af at blive hængende og vil hurtigt få besked om at holde sig væk. Alt du skal gøre er, at anvende gelen på området fuglene foretrækker at roost. Der er flere forskellige typer af afskrækningsmidler derude, der ville fungere godt til afvise fugle.

Forpakket en tavs fugl scarer. De skaber en ultralyd, højfrekvent lyd og undertiden har en strobe lys eller flasher. De er meget effektive til at slippe af med mange typer af fugle. Der er forskellige modeller, du kan vælge imellem, og de vil ikke være en forstyrrelse for nogen, men fuglene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com