Hvordan til at frastøde hjorte fra fugl foderautomater

February 5

Hvordan til at frastøde hjorte fra fugl foderautomater

Som fremragende foragers er hjorte tilbøjelige til at finde en fødekilde, som fugl foderautomater, og hele tiden vende tilbage til det. Mens det kan være nedslående at realisere pengene på nogle gange dyre fugl foder sker direkte til den lokale hjorte befolkning, er der flere måder at frastøde hjorte fra din foderautomater. Rettelser til situationen er relativt billig eller gratis og vil holde din fugl befolkning kommer ind i din værftet til din nydelse.

Instruktioner

•Installer hegn omkring fugl feeder, forlader øverst åbne. Mange hjorte hegn har mesh stort nok for fugle til at passe og fugle er også i stand til at flyve ned til feeder fra toppen.

•Applicer et rådyr frastødende. Selv om de måske har kun begrænset effekt, siger flydende hegn, Plantskydd og Hinder har bevist noget effektiv til at afvise hjorte, Ron Smith, en gartner til North Dakota State Universitys udvidelse.

•Tag din foderautomater i ved solnedgang og udskift dem om morgenen. Hjorte fouragere ofte om natten, mellem skumring og daggry. Fjernelse din foderautomater natten kan fjerne nogle af problemet.

•Øge fugl foderautomater ud af rådyr nå.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com