Hvordan til at frastøde modermærker med Vibration Stakes

November 5

Hvordan til at frastøde modermærker med Vibration Stakes

En muldvarp er en lille tunneling pattedyr med handlike kløer, der bruges til at grave og grave sig ned. Muldvarpe spiser orme og snegle, der kan findes i fugtig jord. Desværre betyder dette muldvarpe gerne tunnel i yards og græsplæner, som kan skabe grimme huller og forhindre, at planter vokser. Vibration stakes er en human, omkostningseffektiv måde at befri plænen af modermærker.

Instruktioner

•Indstil hvor meget muldvarp-fri plads du har brug for. Hvis du forsøger at slippe en lille blomsterbed eller have af muldvarpe, vil en vibrerende enhed være tilstrækkeligt. Det vil ikke holde modermærker off din hele ejendommen, dog. Du skulle købe hundredvis af vibrerende udstyr, som kan være dyrt.

•Purchase enheden vibrerer. Nogle enheder, som sikkert hjem produkter guld Vibrasonic Molechaser (Se ressourcer), stænger, der er placeret i jorden og er næsten usynlig fra jorden. Andre produkter, som Dr. magt vindmølle muldvarp Chaser (Se ressourcer), er forklædt som græsplæne ornamenter.

•Installer enheden vibrerer. Hvis det er en stang, skal det placeres i jorden så dybt som muligt. Bruge en murske for at grave et hul, så indsætte den vibrerende enhed. Fast pakke jorden tilbage i hullet omkring bålet. Jo dybere staven placeres i jorden, de flere vibrationer enheden vil gøre i en muldvarp bolig.

•Tilføj batterier hvis nødvendigt. Den guld Vibrasonic Molechaser kræver fire "D"-batterier. For Dr. magt vindmølle muldvarp Chaser, men vender vinden enheden til at skabe vibrationer. Der er også solar stakes, der bruger strøm fra solen til at skabe vibrationer. Disse enheder kræver ikke batterier.

•Ændr placering hvis nødvendigt. Hvis modermærker stadig skaber kaos på din plæne eller haven efter en uge, overveje at placere indsatsen tættere til hvor du se modermærker, eller køb flere stakes for dit område.

Tips & advarsler

  • Du kan købe muldvarp vibrations stakes på din lokale hardware butik eller online (Se ressourcer).
  • Pund ikke indsatserne i jorden.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com