Hvordan til at frastøde mudder Daubers

April 18

Mudder daubers er ensomme hvepse, som får deres navn fra mudder reder de bygger, ofte under tagskægget af huse og skure. De udgør lille trussel for mennesker, fordi de bruger deres stingers, for det meste når jagt edderkopper. Hvis mudder daubers finde dit hjem en egnet nesting spot, men er chancerne gode, at de vil vende tilbage til det følgende år, eventuelt med voksen afkom til at bygge nye reder. Frastødende mudder daubers er moderat svær.

Instruktioner

•Luk off nesting områder, og stik huller hvor det er muligt. Mudder daubers foretrækker varme, tørre og rolige steder. Forhindrer adgang til loftsrum, er skure og undersiden af indgangsparti din første linje i forsvaret.

•Treat træ og områder som spær og tagskægget med en blanding af lige dele eucalyptus olie, citronella olie, teak oil, mentol og vand. Påfør blandingen sparsomt med en haven sprøjte.

•Spray Cypermetherin på strukturer, hvor du så mudder dauber aktivitet. Gælde alle sider af hver struktur ved hjælp af en slange-ende sprøjte kemiske. Spray de højeste steder først. Altid bære handsker og ansigtsmaske når ved hjælp af Cypermetherin. For de bedste resultater, anvende kemikaliet i det tidlige forår og igen en gang hver måned i hele foråret og sommeren.

•Tag eksisterende reder. Dette kan være din bedste løsning, hvis du ikke er i stand til at afskrække mudder daubers og de har angrebet et område. Fjerne reder om natten eller tidligt om morgenen, mens de har lidt eller ingen aktivitet. Spray Cypermetherin til at afskrække nye reder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com