Hvordan til at frastøde Spider mider elektronisk

November 24

Spider mider kan være en plage på en uforberedt haven forårsager visnen, gulfarvning og død i en række af planter. At identificere en spider mite angreb er let. Angrebne af mider planter vil vise flecking, solbruningsmidler og gulfarvning på blade. Planter, der pludselig synes svage efter lange sunde perioder er et andet tegn på, at spider mider kan have bevæget sig i. En af de største problemer i forbindelse med en spider mite angreb er, at traditionelle pesticider ofte øge deres antal. Dette er et resultat af det faktum, at de fleste pesticider dræbe alle deres naturlige rovdyr. Som et resultat, kan en elektronisk løsning være mere effektive.

Instruktioner

•IDENTIFY omfanget af dit angreb. Du vil gerne vide, hvor udbredt problemet er før der træffes beslutning om den bedste løsning. Betale særlig opmærksomhed til de steder, hvor angreb er de alvorligste. Spider mider trives på fugt, så kontrollere din kunstvanding metoder kan bidrage til at dæmme op for problemet.

•Locate en leverandør og Køb en ultralyd skadedyr frastødende enhed. Hvis dit angreb er særlig alvorlige, kan du købe flere myggebalsam enheder for at dække et bredere område. Disse enheder virker ved at udsende uhørlig højfrekvente vibrationer. Vibrationerne er meget skadelige for skadedyr populationer, ud over kørsel væk skadedyr som følge af stress. Disse enheder forårsage sterilitet, svaghed og manglende evne til at samle mad eller vende hjem i nærheden insekter. Disse enheder er så effektive mod insekter skyldes den effekt de har på den sarte antenne og organer af disse skadedyr.

•Sæt din ultralyd myggebalsam enheder til stikkontakt magt ikke mere end 15 fod fra de berørte steder. De fleste ultralyd myggebalsam enheder er altid på når tilsluttet og kræver ikke nogen daglige vedligeholdelse. Det kan tage et par dage til at mærke en indledende reaktion på de elektroniske afskrækningsmidler, men du skal forvente at mærke nogen forbedring inden udgangen af den første uge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com