Hvordan til at fratage maling fra træ med Sanders

January 14

Genskabe gamle træflader ofte kræver fjernelse af gammel maling og andre overflader. Mens kemiske strippere kan undertiden anvendes til genvej processen, en magt sander er en anden mulighed. Der er mange typer af magt sanders, de tre mest nyttige i dette projekt er båndslibere for det indledende arbejde, ru, tilfældige orbit sanders for færdig slibning store områder og detaljer eller profil sanders for at komme ind i sprækkerne. Bruger alle tre af disse sammen, kan du gøre kort proces med næsten enhver maling-stripping projekt.

Instruktioner

Bælte slibning

•Start din slibning proces med en 80 - eller 100-grus slibning bælte. Arbejde parallelt med kornet af træ til at minimere ridser. Start sander langs ene langside, holde sander flytter til at forhindre det i at grave.

•Køre den hen over overfladen i overlappende rækker, at holde bælte vender som du går. Se kanten af dit bælte til at sikre, at det ikke "gå" off ruller, som kan forårsage gummi brænde mærker på dit træ. Stramme bæltet justering efter behov for at holde båndet lige.

•Sand med bælte sander indtil kornet af træ kan ses over det meste af overfladen. Modstå trangen til at færdig med at fjerne malingen med bælte sander, stoppe, når overfladen er glat, men nogle områder af maling forbliver.

Tilfældige kredsløb slibning

•Start slibning med en 100-sandkorn sandpapir disk. Arbejde på tværs af det overflade parallelt med kornet af træ, med fokus på at fjerne hovedparten af de resterende maling. Husk på dit færdige projekt. Fjerne alle maling til projekter, der vil være plettet. Glat overfladen og fjerne alle løs maling hvis dit projekt vil blive malet.

•Køre den et andet passerer hen over overfladen, når malingen er fjernet med 150-sandkorn sandpapir. Arbejde i retning af korn og fokus på at fjerne eventuelle ridser forårsaget af bælte slibning. Udskift papiret, som skulle holde sander arbejder på prime effektivitet.

•Aftør overflade ned med en tack klud til at fjerne støv. Køre din hånd over overfladen at føle for ujævne områder. Re sand alle områder, som føler sig groft.

Detalje slibning

•Installer slibning spidsen der bedst passer til kanter eller detaljesektionen, kan du komme til sand. Sand langs kanterne og hjørnerne af din brik med 120-sandkorn sandpapir. Fokusere på at fjerne de resterende maling i disse områder.

•Udskift 120-sandkorn sandpapir med 220 sandkorn for den anden efterbehandling passere. Glat kornet og fjerne eventuelle ridser.

•Aftør støv fra overfladen med en tack klud og kører hånden over de områder du har arbejdet med detaljer sander. Omarbejde alle områder, der kræver det. Bruge smergel klud i hånden til at arbejde meget fine detaljer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com