Hvordan til at fremlægge en hule

April 15

Hulen var et værelse tidligere udpeget til manden i huset til at slappe af. I dag, udnytte mange moderne familier den plads til imødekommende gæster eller nyde familie tid uden brug af møblerne i den formelle stue. Der er flere møbler, der kan gøre ved den behagelige og smarte, så dine venner og kære vil føle sig tryg i den farve-koordineret eller dekorativt tema plads.

Instruktioner

•Sæt en sektionsopdelt sofa i alrummet Hvis rummet tillader. Dette sikrer din elskede dem kan sidde komfortabelt, når du har family game night eller nyder en film. Da dette ville sandsynligvis være det største stykke af møbler på værelset, vælge et tværsnit i en neutral nuance som kakao brun eller skifer grå er ideel, så du kan pryde møbler med farverige pyntepuder.

•Tilføj et overdådigt tilbagelænet stol i hjørnet af hulen. Dette kan tjene som den foretrukne stol til det ældste medlem af familien eller som ekstra siddepladser til gæsterne. En neutral farve er ideel til hvilestol samt, selvom du kan også vælge en stol i en lys nuance, der matcher den Sektional sofa pyntepuder, indigo, Bourgogne eller turkis.

•Purchase en futon til alrummet Hvis rummet bruges til at rumme overnattende gæster. Vælg en futon at folderne i en sofa, så det kan fordoble som ekstra siddepladser. En futon er et egnet valg hvis alrummet er særligt små og en sektionsopdelt sofa er upraktisk. Accent futon med pyntepuder til en pop af farve og at holde hulen ser poleret.

•Tilføj sækkestole i nuancer, der passer til den den indretning. Disse "stole" ikke tager for meget plads, og gøre den rum vises casual og afslappende.

•Accessorize i hulen. Komplet rummets look ved at tilføje gardiner for at give raffinement, sammen med vægkunst som udvidede billeder af familie og venner i guld eller sølv rammer. Hvis den har trægulv, tilføje en område tæppe til midten af plads til at låne tekstur og en iøjnefaldende mønster til rummet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com