Hvordan til at fremlægge en L-formet soveværelse

April 20

Hvordan til at fremlægge en L-formet soveværelse

En L-formet soveværelse udgør udsmykning udfordringer på grund af den utraditionel form. Men, L-form egner sig at skabe to forskellige områder i dit soveværelse, udvide, hvad du kan gøre med det. Soveværelset kan kombineres i en stue, der tilbyder et tilbagetog fra resten af hjemmet eller et kontorområde, afhængigt af hvordan du ønsker at henvende sig til rummet. Arbejder omhyggeligt, kan du oprette et soveværelse, som du virkelig vil nyde.

Instruktioner

•Paint vægge en farve, som du finder beroligende og afslappende. I den mindre del af figuren L, male en komplementære farve, der er mørkere eller lysere til yderligere adskiller området fra den traditionelle del af dit soveværelse.

•Sæt seng mod toppen af L-form. Dette vil bidrage til at adskille de to områder fra hinanden endnu mere. Sætte sengelamper eller ende tabeller på enten side af sengen for at gemme bøger og vækkeure. Dette forhindrer dit værelse for at få rodet.

•Vælg en kommode til rummet. Vælg en høj kommode at sætte langs væggen i nærheden af din seng, og et lavt sat til at gå på tværs i bunden eller nedenunder et vindue på den fjerneste ende af lokalet hvor L-formet slutter.

•Sæt et bryst eller lille sofa i slutningen af sengen afhængigt af dit opbevaringsbehov og personlige præferencer. Brystet kan gemme ekstra sengetøj og tæpper og stadig tjene som et opholdsområde for dit værelse.

•Lay ned en område tæppe i alkove-delen af det L-formet rum. Område tæppe vil bidrage til at adskille pladsen fra resten af rummet.

•Arrange møbler i afsnittet alkove til din smag. Hvis du har et skrivebord, arrangere det til ansigt vinduet eller langt væggen, så at det er endnu mere adskilt fra dit soveværelse. Hvis du opretter et opholdsområde, vil to komfortable stole med bord og lampe i mellem fremlægge et afslappende rum.

Hæng billederne over din seng og i området siddende eller office på dit værelse. Hæng et spejl over et vindue til at skabe en følelse af mere plads og til lysere i rummet i løbet af dagen.

•Pick gardiner, der supplerer rummet. Gardiner, der hænger på gulvet vil hjælpe rummet synes mere rummelige. Hvis du har møbler under vinduet, Vælg gardiner der kun hænger så længe vinduet.

Tips & advarsler

  • Du kan også oprette en øvelse område i alkove plads ved at gemme et løbebånd og andre træningsredskab der. En anden mulighed er en skiftende område med et toiletbord. Hvis du vælger dette, derefter sætte din kommoder og kommode i området.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com