Hvordan til at fremlægge en piges soveværelse omkostninger effektivt

October 25

Du vil oprette en hyggelig soveværelse til en ung pige, men du kan ikke bruge en masse penge. Med en smule kreativitet, kan du tilføje møbler og dekorationer som lamper, billeder og små borde uden høje omkostninger. Brug disse tip til at fremlægge en piges soveværelse omkostningseffektivt.

Instruktioner

•Plan hvordan du ønsker plads til at se herunder hvad møbler du planlægger at inkludere. Når du ved, hvad du har brug for i rummet, søge efter de stykker, der vil skabe det rum du forestiller dig.

Forpakket lamper til at tilføje lys til dit værelse uden at tilføje en masse omkostninger. Køb dine lamper på discountbutikker, second hand butikker eller antikvitetsforretninger. Genskab lampeskærme på lamper i stedet for at købe nye.

•Stain eller Autolakering gamle møbler til at gendanne den til dens oprindelige udseende. Afvente Møbelforretninger har sæsonudsalg, hvis du ønsker at købe nye varer til nedsatte priser.

•Kontrollér dit eget sengetøj ved hjælp af søde mønstre og feminine farver som pink og lilla. Købe stof på discount butikker eller afvente stormagasiner til at lægge materiale på salg.

•Find alsidige dyner, der vil stå op til vask. Købe matchende materiale og gøre gardiner i stedet for at købe butikken lavet vindue belægninger. Tilføje gulvmåtter for at skabe en smuk plads, som ikke koster meget.

Forpakket Eg finer eller kirsebær bejdset møbler i stedet for at købe massivt træ. Check for Gulvmodeller at spare endnu flere penge. Besøg afsnittet rabat for hver Møbelforretning at finde enkeltsenge og kommoder til nedsatte priser.

•Visit møbler salgssteder og hjem forbedring butikker til billigere priser. Du kan opbygge din egen møbler med gør det selv-kits. Du spare penge ved montering elementer selv.

•Brug kurve, placeringer, æsker og kasser til at gemme ting i stedet for at købe dyre reoler.

Tips & advarsler

  • Afvente maling salg, så du kan tilføje maling til rummet. Selv hvis du ikke har råd til nye møbler, kan du gøre et rum ser nye med frisk maling

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com