Hvordan til at fremlægge en spisestue

August 17

Hvordan til at fremlægge en spisestue

Indret et spisestue kan være overvældende at et nyt hjem eller lejlighed dweller på grund af de endeløse muligheder i stilarter og stykker tilgængelige online og i butikkerne. Nogle af de traditionelle stykker, også tjene mere dekorative snarere end praktiske formål. Indsnævre din valg tager en smule forskning. Men først, bestemme, hvad størrelse stykker dit værelse kan rumme. Lav en liste over hvad du har brug for og hvad du behøver lige nu, og hvad du kan tilføje yderligere ned på linjen.

Instruktioner

•Measure hver en del af din spisestue at sikre, at møblerne du køber vil passe.

•Browse dining room møbler stilarter online eller personligt på butikker. Rul gennem dining room møbler tilbud på detailhandlere websites såsom kasse og tønde, Pier 1 import, Ethan Allen, restaurering Hardware, Overstock.com, Thomasville og mål. Bestemme hvad du foretrækker, såsom klassiske, moderne eller rustik stil.

•Indstil hvor meget plads du behovet for og om at købe stykker, individuelt eller som en matchende sæt. En typisk spisestue sæt indeholder en tabel med eller uden et blad, og mindst fire stole-- eller to stole, hvis det er et lille bord. Nogle sæt har desuden en buffet og hutch. Sammenligne priser, da et sæt kan sandsynligvis være en bedre aftale. Sikre den tabel du vælger hverken for lange eller for korte eller bred til dit space.

•Purchase en hutch i et træ og stil, der koordinerer med din tabel. Placer den mod en mur og fyld den med Kina eller andre dekorative plader, der tjener ware og vin glas.

Forpakket en skænk eller server til at placere imod en mur i nærheden af tabellen. Dette er ikke påkrævet, men tilføjer en elegant touch til en spisestue, især hvis du har pladsen. Skænke og servere er traditionelle dining room møbler stykker bruges til at placere servering diskede lige før servering ved spisebordet. Tilføj en elegant lampe på toppen af det, eller en to lamper i begge ender, hvis rummet har brug for ekstra lys.

•Tilføj efterbehandling rører såsom lysestager eller en vase som en midtpunkt til dit bord. Andre idéer omfatter tilføjelse af en kunstig ficus træ i et hjørne, trukket på snor med miniature klare lys, og en accent tabel i et andet hjørne, hvor du kan angive indrammede fotografier. Hænge gardiner lavet af et rigt stof; binde dem tilbage med vævet silke reb. Hvis dit værelse har trægulve, købe en lang område tæppe eller runner til at lægge under bordet. Lægge det, så det udvider forbi stole på hver ende af tabellen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com