Hvordan til at frigøre styring på en John Deere L110

March 13

John Deere L110 blev produceret fra 2003 til 2004. L110 var udstyret med en 17-hestekræfter Koehler 1 cylindret motor. Styresystemet på John Deere L110 omfatter et rat, aksel, styreanlæg og forreste ende styretøjets komponenter. Bestemmelse af årsagen til den styretøjets bliver låst kræver undersøgelse af hele systemet. Visse styretøjets komponenter skal være fjernet helt afprøve styresystemet og foretage de nødvendige reparationer.

Instruktioner

•Parkering plæneklipperen eller manøvre plæneklipper til en flad hård overflade, såsom en konkrete parti eller indkørsel. Udfør ikke denne undersøgelse på en løs grus eller snavs overflade. Chock baghjulene af plæneklipperen. Sætte gearvælgeren transmission til No. 1 gear. Sænke den klippes dæk til sin laveste mulige point at give større adgang til undersiden styretøj komponenter.

•Kontrollér dæktryk i alle fire dæk ved hjælp af en trætte trykmåler. Fylde dæk med en luftpumpe at anbefalede maksimale dæktrykket skrevet på dæksider. Ikke over puste. Sidde på traktoren og forsøge at styre hjul til højre og venstre. Hvis påfyldning dækkene ikke frigive styringen, Fortsæt til trin 3.

•Tag center cap på rattet med en flad-head skruetrækker. Fjerne rattet lock møtrikken ved hjælp af et ratchet og socket. Forsøg på at dreje rattet når rat låsning af møtrik er fjernet. Hvis styresystemet låser efter dig fjerne møtrikken, var derefter møtrikken tilspændes for stramt. Spænd møtrikken ned igen med din ratchet og socket, indtil den er lun. Tilføje ekstra drejningsmoment kan knæk rattet eller beskadige rat bøsning. Hvis dette trin ikke frigive styresystemet, gå videre til trin 4.

•Tag rat skive fra styreakslen. Fjerne rattet fra styreakslen i hånden. Hvis hjulet ikke adskille fra akslen nemt, Installer en tre-kæbe puller på rattet. Indsæt center stak bolten af puller i midten af slutningen af styreakslen. Stramme aftrækker med dit ratchet og socket indtil rattet popper frie fra styreakslen.

•Undersøg styretøjets bøsning monteret lige under rattet. Lirke bøsning gratis fra styreakslen, ved hjælp af dit flad-head skruetrækker. Hvis bøsning er beskadiget eller fladtrykt i ethvert område, kan ikke rattet dreje korrekt. Denne bøsning er den vigtigste kontaktpunkt mellem hjulet og styreakslen. Erstatte bøsning, hvis det er advare eller beskadiget. Kontrollere Låsering lige under bøsning. Hvis snap ring er bøjet eller mangler, skal du erstatte snap ring med snap ring tænger, og bøsning. Hvis hverken del ser beskadiget, skal du fortsætte til trin 6.

•Installer Låsering til styreakslen med dine snap ring tænger. Anvende en lys belægning af fedt til styreakslen hele udsatte øvre ende. Installere bøsning på akslen i hånden. Bruge en tang til at forsigtigt lethed bøsning tilbage på plads, hvis det er nødvendigt. Installere rattet i den samme situation ville det være hvis hjulene var slået helt ligetil. Installere vaskemaskine på akslen over hjulet, derefter installere spændemøtrikken i hånden til et par tråde. Spænd møtrikken LUN med dit ratchet og socket.

•Øge den forreste del af L110 ved hjælp af en gulv jack under forakslen transport. Sted jack står under begge ender af den forreste aksel forsamling, bare indad fra hjulet spindler. Lavere plæneklipperen på jack stande og rock plæneklipperen forsigtigt at sikre du har en robust setup til at arbejde under.

•Øge hætte på L110 af gribende det bare fremad fra rattet og trække det op og over forreste del af maskinen. Inspicere styreakslen helt fra bunden af instrumentpanelet slåmaskiner indtil akslen går gennem kabinettet. Gå rundt i maskinen og inspicere skaft fra forskellige vinkler. Hvis akslen er bøjet på alle, vil det skal udskiftes. En bøjet styreakslen vil låse op styreanlæg og pinion i bunden af akslen.

•Lie under forreste del af L110, og skubbe dig selv i stand til at se bunden af styreakslen, hvor det kammerater med styreanlæg. Look for overskydende snavs omkring styreanlæg. Gear skal være helt ren for snavs eller græs udklip. Hvis området gear har overskydende snavs, fjerne det med hånden. Forsøg at styre den plæneklipperen hjul i hånden, ved at dreje et hjul indad eller udad. Hvis hjulene er stadig låst, sørge for styreanlæg er parring flush med den styretøjets pinion og at gear pladen ikke er bøjet.

•Tag låsemøtrikken fra bunden af styreakslen ved hjælp af din ratchet og socket. Trække den styretøjets pinion gratis fra bunden af styreakslen, ved hjælp af tænger forsigtigt, hvis nødvendigt. Fjerne den nederste styretøj bøsning fra bunden af styreanlæg, ved hjælp af dit flad-head skruetrækker. Hvis den nederste bøsning er beskadiget, erstatte den. Hvis bøsning ikke er beskadiget, smøre indersiden af bøsning med forsynet med fedt og sæt det tilbage i position i hånden. Installere den lavere pinion og skive, så stram spændemøtrikken LUN med dit ratchet og socket.

•Undersøg pivot skruer og møtrikker på styreanlæg. Sørg for at skruerne ikke er rustne eller tæret overdrevent. Spray gennemtrængende spray på alle monteringsdele på styreanlæg forsamling. Forsøg på at dreje hjulene nu, din styretøjets skaft og gear er inspiceres, rengøres og ordentligt smurt. Fortsæt til trin 12 Hvis hjulene ikke stadig dreje frit.

•Undersøg begge træk links, som er de søjler, som strækker sig fra styreanlæg til forhjulet spindler. Begge barer er formet forskelligt, så prøv ikke at sammenligne to mod hinanden. Inspicere begge barer for enhver unaturlige bøjninger. Hver bar har fabriksvalgte bøjninger, men hvis der er nogen krumninger mellem fabrik bøjninger, trække links skal udskiftes. Kontroller frem enderne af trække links og styretoejets spindler er ren. Spray spindler og træk kædeafslutninger med gennemtrængende spray.

•Undersøg styretøjets spindler fastgjort til den forreste aksel forsamling. Kontroller, at Spindlerne er fri for snavs og græs udklip. Hvis spindler er bundet med snavs, roterer de ikke frit. Fjerne linket træk montering nødder fra de forreste spindler, ved hjælp af et ratchet og socket. Fjerne trække links fra de forreste spindler.

•Pry øverste caps ned af spindler med dit flad-head skruetrækker. Fjern snap ringe fra toppen af hver spindel ved hjælp af din snap ring tænger. Skubbe spindel skakter, nedad og ud af enderne af aksel forsamlingen. Inspicere spindler for overskydende slid eller bøjet inderste aksler. Hvis enten betingelse eksisterer, erstatte spindler helt. Installere spindler tilbage op til aksel forsamling, med hjul og dæk knyttet. Holde forsamlingen på plads med den ene hånd. Pak hele indersiden af spindel mounts i aksel forsamling fuld af forsynet med fedt.

•Installer skiver og fastgør ringe for at låse spindler på plads. Fylde caps med friske forsynet med fedt, derefter installere hætter over toppen af begge spindler.

•Øge forsiden af L110 ud af jack stande, derefter fjerne står under traktoren. Lavere traktor til jorden. Placer hjulene i lige position, og sidde på traktoren. Bruge fjernelse og installation procedurer i trin 3 til 6 til at flytte rattet, hvis det skal justeres til center.

Tips & advarsler

  • Arbejde fra top til bund under din styretøjets system inspektion og reparationer vil sikre du ikke overse nogen væsentlige elementer af styresystemet.
  • Anbring aldrig fingrene mellem den lavere styretøjets pinion og styreanlæg. Enhver rotation af disse to dele kunne klemme dine fingre.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com