Hvordan til at fylde 4-tommer konkrete ekspansionsled

February 5

Konkrete ekspansionsled bruges til at hjælpe med at holde din betonplade fra revner. De også styre linjeafstand. Ekspansionsled er lavet af små strimler af fiberplader. Efter din ekspansionsled er installeret og fordelt ud ordentligt, skal de være fyldt med beton. Om den betonplade er 4 inches eller 6 inches tyk, vil udfylde ekspansion fælles følge de samme grundlæggende procedurer, svarende til at hælde beton i enhver type af slab.

Instruktioner

•Measure længden og bredden af det område, hvor du vil hælde beton med en tape måle og Multiplicer de to sammen for at få den samlede firkantede optagelser af området. Dette vil afgøre, hvor mange poser af beton vil være behov for at udfylde den 4-tommer dyb slab.

•Pour konkrete mix og vand i en trillebør og begynde at røre dem sammen med en murske. Flytte murske frem og tilbage over hele overfladen og fortsætte omrøring det sammen, indtil du opnår ensartethed i peanut smør hele.

•Kontroller alle de konkrete mix er blevet rørt af vandet. Tilføje mere konkrete mix eller vand, hvis nødvendigt for at opnå den ønskede konsistens. Hæld blandingen ud af trillebør og ind i åbningen mellem ekspansionsled. Fylde området til toppen og gå videre til de næste spot mellem ekspansionsled.

•Glatte ud overfladen af beton med 2 tommers af 4-tommer stykke af skrot tømmer. Køre tømmer over hele overfladen fra den ene ende til den anden til at udjævne toppen af betonen. Køre en konkret Nadias over overfladen af betonen til at gøre mærkning for fortovet.

•Undersøg betonen og kontrollere det er selv og niveau i hele. Lad det tørre 48 timer inden du går på overfladen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com