Hvordan til at fylde en motorsav

March 4

En motorsav kører på en brændselsblanding, der leverer smøring til krumtaphuset. I modsætning til en bil bruger motorsave ikke en oliepumpe, så de altid har brug for en olie, der er føjet til benzin. Uden ordentlig gas og olie i motoren, motorsaven ikke vil starte, og, hvis det gør, det kan brænde ud og beskadige følsomme motor områder. Selv om det kan synes simpelt nok til at fylde en motorsav, ligesom alt det, er der en rigtig måde og en forkert måde.

Instruktioner

•Drej off motorsav og vente på kæden til at stoppe spinning før du forsøger at fylde en motorsav. Indstille saven på et niveau område af jorden udendørs i et godt ventileret område.

•Mix i renset-out, godkendt brændstof beholder den almindelig blyfri benzin og to-takts motorolie, ifølge din motorsav producentens gas olie-ratio retningslinjer. Hæld to-takts motor olie i beholderen og tilføje benzin på toppen. Luk brændstof beholder cap og vent hul og ryst beholderen til 30 sekunder til at blande brændstof.

•Aftør væk snavs, savsmuld eller olie omkring brændstoftanken (normalt markeret med et symbol, gas) og olie tank caps (normalt mærket med i olie drop eller kan), som vil forhindre snavs fra at falde ind i tanken. Løsn fælles landbrugspolitik på brændstofbeholderen og sæt det til side i et rent område.

•Pour det blandede brændstof i tanken indtil det nærmer sig toppen, men ikke meget tanken så gas udslip ud. Aftørre noget spildt gas rundt i akvariet. Ombygge fælles landbrugspolitik og spænd det fuldt ud.

•Løsn cap på olietank. Hæld nok bar og kæde olie til at fylde tanken. Tørre op ethvert spild med rag før du starter motorsaven. Sætte væk brændstof containere og rydde op eventuelle brændstof spild.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com