Hvordan til at fylde en stor vægplads

August 31

Hvordan til at fylde en stor vægplads

Uanset hvor dejlig ser din vægfarve eller hvordan chic dine møbler, en stor, Tom flade af vægplads bare gør dit værelse kedelig og ufærdige. Hænge en attraktiv ordning med et sammenhængende tema, og se at muren kommer til livet, at give prikken over i'et for at binde udseendet af hele rummet sammen. Arbejde med et stort, tomt lærred kan være skræmmende. I stedet for at stikke en masse huller i din væg, Planlæg nøje at gøre opgaven lettere.

Instruktioner

•Measure højde og bredde på din væg. Skitsere det at skalere på millimeterpapir, således at hver 3 inches er lig med 1 pladsen på grafen. Mark at skalere den plads taget af nogen møbler eller andre elementer, der er foran væggen.

•Vælg en gruppe af varer, der er beslægtede i nogle måde. En mulighed er en samling af fotografier, der er alle sort-hvid eller alle monteret på en hvid mat. Alternativt bruge en samling af plader og pladerne eller dekorative kurve. Mens varerne ikke behøver at være identiske, bør der være et underliggende tema, der binder dem sammen.

•Measure hvert element højde og bredde. Lav en lignende form for skala på et andet ark millimeterpapir. For eksempel, hvis du har en 12 x 24 tommer indrammet billede, er det repræsenteret som 4 af 8 pladser på grafen. Skrive et kort ord eller to inde i figuren, så du ved hvilke vare tegningen repræsenterer, bare i tilfælde du har flere af samme størrelse.

•Farve hver figur med dominerende farve i det emne, det repræsenterer. Dette er kun nødvendigt, hvis der er en bred vifte af farver i din samling. Hvis de er alle de samme skygge, balancering farverne ikke nødvendigt.

•Klippe alle de figurer, der repræsenterer dine vægtæppe elementer. Læg dem på det første ark millimeterpapir, der indeholder din vægplads til at skalere.

•Afspil med figurerne og flytte dem rundt, indtil du finder en attraktiv, afbalanceret ordning. Du kan linje dem alle op, så det er meget symmetrisk og selv, eller du kan gøre det mere som en tilfældig collage. Overvej om du har brug for flere stykker eller ønsker at skille sig af med nogle.

•Tape eller lim ned figurerne, når du er tilfreds med arrangementet. Bruge skala diagram som reference, så du kan hænge din samling på væggen præcis som du har planlagt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com