Hvordan til at gemme solens varme

September 10

Hvordan til at gemme solens varme

Opsamling og lagring af solenergi kan opnås ved hjælp af et medie med en høj varmekapacitet. Den høje varmekapacitet giver stof til at absorbere, og dermed frigive en stor mængde energi uden at ændre temperaturen meget. Vand er et stof, og at være flydende og let tilgængelige, det gør et godt medie at bruge til at gemme solenergi.

Instruktioner

•Vælg en varmt vand tank størrelse, der kan være fuldt opvarmet med solpaneler i løbet af en typisk dag i din placering. Solpaneler skal have en rating, og du kan bruge rating på din solpaneler til at bestemme størrelsen af tank.

•Vælge et sted at placere den varmt vand tank, der udnytter de naturlige miljøegenskaber. Hvis du bor i sydvest eller Gulf Coast hvor store strækninger af året er varm og solrig, kan placere tanken på taget være et godt valg. Dette vil tillade beholderen til at opvarme sig selv i løbet af dagen, reducerer mængden af energi tabt. Vær forsigtig, men bare vand i en 50 gallon tank vil vægten over 417 pounds. Passende strukturel støtte er nødvendig, hvis tanken er placeret væk fra jorden. Hvis du bor i en nordlige stat, hvor det er koldt om vinteren, kan placere tanken i en kælder være din bedste valg. Varmekilder, tabt vil simpelthen varme huset i løbet af vinteren.

•Insulate af varmtvandsbeholder. Isolering skal ombrydes tæt til tanken og dækker alle dele. Isolering med en høj R-værdien (R45 eller højere) er at foretrække. Følere, kontrollerende solpaneler designet til at være knyttet til siden af en tank skal knyttes før isolerende tanken. Hvis du vedhæfter senors på af isoleringen, pres release ventilerne fungerer muligvis ikke korrekt, forårsager tank til at blive overophedet.

•Tilslut varmt vand tank til solpaneler per instruks med solpaneler. Solpaneler kan tilsluttes enten varme udveksling eller vand opbevaring linjer af tanken, hvis tanken kun vil blive brugt til opbevaring af recirkuleres vand. Hvis du har tænkt på direkte ved hjælp af opbevaring vand, bør solpaneler hooked op til varmeveksler havne.

•Insulate rørene til og fra solpaneler.

•Den output af varmt vandtank kan forbindes til en heat exchanger på en ovn til at opvarme dit hjem eller en varmeveksler på en indenlandske varmt vand tank til at producere varmt vand.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com