Hvordan til at genopbygge batterier for akkuværktøj

March 1

Hvordan til at genopbygge batterier for akkuværktøj

Moderne batteridrevet håndværktøj har de samme funktioner som kablede elværktøj, og de har den ekstra fordel af samlede mobilitet. Du kan bruge dem næsten overalt, fordi de ikke kræver en elektrisk stik. De er også mere sikre, fordi de opererer på lav spænding leveres af et genopladeligt batteri. Det ene problem med batteridrevet håndværktøj er at batteripakker har en grænse for, hvor mange gange de kan genoplades. Dette tal varierer med brugen, men hvis din batteridrevet værktøj opererer stadig kortere perioder mellem afgifter, dens akkumulator emballere skal genopbygges.

Instruktioner

•Fjern batteriet pakke fra din Akku værktøj. Dette kræver som regel flipping åbne en beskyttende dække eller fjerne en skrue, så glider ud batteripakken.

•Fjern batteriet pakke dækker. Bruge en lille skruetrækker til at fjerne skruerne. Hvis dækslet er foråret klip, indsætte en lille flad-skruetrækker under hvert klip fastener til at lirke det ud. De battericeller, der danner din Akku værktøj batteri pack skal være synlig, når dækslet fjernes.

•Tag hvert batteri celle fra batteripakken. Hvert batteri er enten klippes eller loddes på plads. Hvis batteriets celler er klippet i sted, lirke ud af hver celle med en lille skruetrækker. Hvis de er loddet, opvarme en loddekolbe, der har en lille spids egnet til elektriske reparationer. Placer den loddekolbe tip på et batteri terminal og lad loddetin til at smelte. Fjerne loddekolbe og løft forsigtigt at batteri celle ud af sine rum. Gøre dette hurtigt, før lodde hærder. Slukke loddekolbe, når du er færdig med at fjerne alle battericeller.

•Læs en batteri celle etiket at bestemme dens type--nikkel cadmium (NiCd), nikkel metal hydrid (NiMH), lithium polymer (LiPo) eller lithium-ion (Li-on).

Hvis typen er Li-on, bortskaffe pack ved at tage det til en genanvendelse center og købe en udskiftning pack. Forsøg ikke at genopbygge det, fordi der kræves specialviden. Li-on batteri packs har magten bølge breakers at stoppe overopladning.

•Purchase den korrekte type og antal udskiftningsbatterier hvis dine celler er NiCad, NiMH og LiPo.

•Sæt de nye battericeller i batteriet pakke, med den samme metode, der sikrede de oprindelige batterier i pack: skubbe dem på plads eller bruge en loddekolbe til at sikre dem. Sikre batteripolerne ansigt den korrekte måde. Hvert rum er mærket positiv og negativ.

•Dispose af de gamle batterier. LiPo batterierne er miljøvenlig; Pak dem ind i avis og placere dem i din regelmæssig papirkurven. NiCd og NiMH batterier er ikke miljøvenlige og skal være taget til en genbrugsstation for sikker bortskaffelse.

•Installer dækslet på batteripakken. Skrue skruerne på plads eller skubbe klip på plads.

•Sæt batteriet pakke ind i din Akku værktøj. Fastgør det ved genlukning beskyttelsestapen.

•Sæt batteriet på opladning i en time til at sikre alle battericeller har en fuld opladning.

Tips & advarsler

  • Hvis din Akku værktøj akkumulator emballere er en forseglet enhed, ikke forsøge at bryde det åbne. Du vil skade det, og det kunne være farligt. Få en ny akkumulator emballere i stedet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com