Hvordan til at genopbygge NiCd genopladeligt batteri Packs

April 2

Et NiCd-batteri pack består normalt af genopladelige sub-C-batterier, som du nemt kan genopbygge dig selv. Disse batterier kommer ofte med trådløse enheder eller værktøjer. Når batteriet løber tør for gratis, skal du fjerne det fra enheden og genopbygge den. Mens du kan købe en ny pakke på markedet til at undgå besværet med at genopbygge din NiCad batterier, kan du spare en masse penge ved blot at genopbygge batterier på din egen og stadig forsikre den samme ydelse for enhedens batteri-drevet.

Instruktioner

•Kontrollér kabinettet på NiCd-batteri pack og se om det er et stykke støbt enhed eller holdt sammen med et sæt af skruer. Fjern skruerne med en skruetrækker til at åbne hele batteripakken.

•Klippe åbne pack, efter at fjerne skruer, ved hjælp af din loddekolbe med en vedhæftet mejsel spids. Start ved at skære en jævn kontur nær den tykkeste del af batteripakken. Køre loddekolbe omkring det, indtil du er i stand til at fjerne de øverste stykker og udsætte batterier inde.

•Note af position og placering af sub-C-celler og hvordan de er forbundet. Anvende loddes forbindelsen til det gamle batteri til at fjerne den.

•Rengør ledningen ender samt forbindelser fundet i sagen ved hjælp af en pensel. Saml den nye sæt genopladelige batterier, matcher den oprindelige position i første sæt, og sikre dem på plads ved lodning dem.

•REINSTALL tilfælde af batteriet ved at skrue den tilbage på kabinettet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com