Hvordan til at genplante din egen græsplæne

April 23

Hvordan til at genplante din egen græsplæne

Genplante din plæne bliver nødvendigt, hvis dårligt udfører græs undlader at hoppe tilbage til dets oprindelige sundhed og vigor, trods din løbende bestræbelser. For at genstarte eller genplante din græsplæne betyder at starte det fra bunden. Også kaldet total renovering, omfatter processen fjerne eksisterende græs og forbedring af kvaliteten af jord inden udplantningen græsfrø. Selv om processen er tidskrævende og arbejdsintensive, er det endelige resultat i form af en frodige grønne tæppe af græsplæne umagen værd.

Instruktioner

•Applicer herbicid over eksisterende græs. Bær beskyttende tøj, briller og en ansigtsmaske før anvende glyphosat herbicid over uønskede græsset. Hæld eller spray ukrudtsmidlet over græsset, men ikke til punktet af afstrømning. Når græsset har døde ud, klippe det ned til 1/2 en tomme.

•Ingen-thatch området hvis thatch laget er tykkere end 1 tommer ved hjælp af en sod cutter. Stråtag, lag af organisk materiale såsom græs udklip og akkumulerede planterester, skaber en sammenfiltret barriere, der forhindrer fugt og næringsstoffer fra at nå græsset planterødder. Alternativt, punch 1 - til 2-tommer dybe huller fordelt 2 til 4 inches fra hinanden over området ved hjælp af en core perlator. Spring dette trin, hvis lag af stråtag er mindre end 1 tomme; men sikre, at jorden er udsat.

•Rake plante stik, snavs, døde græs, ukrudt og sten fra området for at forberede plantning græsfrø. Indsamle materiale i en trillebør og afsætte den.

•Pour halv ønskede række græsfrø i en håndholdt sprederen. Ideelt, du har brug for 4 lbs. af græsfrø pr. 1.000 m² stort område. Krank sprederens håndtag, mens du går hen over området i én retning, startende fra det ene hjørne af græsplænen til den anden. Hæld anden halvdelen i sprederen og gå i en anden retning, anvende græsfrø vinkelret på det foregående halvår. Denne metode sikrer ensartet og endda frø dækning, uden mangler steder i jord.

•Applicer frø starter gødning over frø, efter doseringsanbefalingerne anført på etiketten. Rake frø let i jord til at plante dem 1/4-inch deep.

•Kapacitet nyplantede græs frø tre gange om dagen, indtil de spirer, som tager en til to uger, afhængigt af vifte af græs. Reducere vanding til to gange om ugen hjælpe græsset vokse, og gradvist taper det til en gang om ugen.

Tips & advarsler

  • Forberede græsplænen efter typen græs du ønsker at vokse. Cool-sæson græsser er bedst plantet i slutningen af sommeren tidligt falde, mens varme-sæson græsser er bedst plantet i slutningen af foråret.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com