Hvordan til at genplante din værftet

August 29

Hvordan til at genplante din værftet

Værfter har brug for en komplet renovering, når ukrudt dækker 50 procent af græstørv, ifølge University of Minnesota. Landskab planter skal muligvis genbeplantning efter de har bukket under for svampesygdomme, passer til det nye design af værftet, eller efter at en række af dem har døde fra miljømæssige faktorer. Gartnere skal vælge den rigtige type af græs, prydplanter og træer, der passer til deres klimaforhold. For eksempel, cool-sæson græs typer der skal plantes i det nordlige USA, mens varme-sæson græs typer vokser bedst i det sydlige regioner. Oprettelse af en liste over hvad der gror i deres regioner hjælper når udplantningen værftet.

Instruktioner

•Spray græs eller uønskede planter med et herbicid, der indeholder glyphosat. Grave op døde planter ved at trykke på en skovl 2 til 3 inches fra anlægget base, og mindst 6 inches dyb, at skubbe deres rodsystemer gennem jorden. Vent 5 til 14 dage før genbeplantning græsset.

•Applicer starter gødning til græsområdet for at fremme sunde græs-sætteplante rodudvikling. Arbejde starter gødning i de første 2 til 4 inches af muld.

•Pour 1/2 mængde græsfrø du vil bruge i en roterende sprederen. Græsfrø du bruge afhænger af typen af plænen du vokse. For eksempel, er Kentucky bluegrass fordelt med en hastighed på 2 til 3 lbs. pr. 1.000 kvadratfod. Spredt 1/2 græs frø lodret over gården. Anvend resten vandret for at opnå en jævn dækning.

•Dig huller til din prydplanter, træer og buske, der er mindst to gange diameteren af deres rodklump og på den samme dybde som plantens børnehave beholder. Placer planten inde i hullet og pack jorden rundt i bunden.

•Spread en 3 - til 4-tommer lag barkflis omkring dine træer, buske og prydplanter at holde græs fra krænke deres vækst. Tillad 2 til 3 inches af plads fra bunden af hver plante til barkflis. Desuden spredes barkflis til drop linje af træer, når jorddækning for at hjælpe med at spare jordfugtighed over deres rodsystemer.

Tips & advarsler

  • Holde din græsfrø fugtig ved at dække frøene efter plantning med 1/8 af en tomme af kompost. Vand græs frø to til tre gange om dagen, indtil du se frøplanter emerge.
  • Undgå genbeplantning en weed-dækket gård. Ukrudt konkurrerer med græs og landskab planter til jordens næringsstoffer. Fjerne ukrudt før du planlægger et nyt landskab.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com