Hvordan til at genplante efter kemiske træ Stump Removal

August 6

Hvordan til at genplante efter kemiske træ Stump Removal

Kemisk fjernelse er en af de nemmeste og mest økonomiske måder at slippe af med en træstub, men hvis du agter at genplante området, du stadig har mere arbejde at gøre. Den dybde som kemiske stump remover nedbrydes stub og rødder afhænger af programmet--hvor dybt du boret og hvor meget kemisk du har anvendt. Stumpen kan være ude af syne, men ofte størstedelen af Rodsystemet er efterladt. Disse rødder skal ryddes væk og jord udskiftet før du kan vokse noget andet på stedet.

Instruktioner

•Dig. Dette er den eneste måde at fortælle hvor dybe rødder nedenunder stumpen gå. Fjerne jorden, indtil du afsløre rødderne. Grave et område omkring den tidligere stump bred nok til at afsløre alle træets store rødder eller bare stor nok til at rumme den plantning område, som bør have en radius på mindst være 1,5 gange den voksne radius af de arter, du har i sinde at plante.

•Tag træet rødder. De værktøjer, du har brug for jobbet vil afhænge af størrelsen af rødderne og typen af træ, som voksede der. Lille trærødder kan være let afdækket med en robust skovl anvendes som en løftestang og et par af beskæring sakse. For større trærødder, bryde rødderne i håndterbare sektioner med en økse eller rod sav, og trække dem ud med en grub hakke. Fjerne rødder i en dybde af 8 til 12 inches, hvis du planlægger at genplante område med græs. Fjerne til en dybde på 18-24 inches, hvis du har planer om at plante prydplanter. Hvis du har tænkt dig at plante et andet træ, er det bedst at fjerne alle rødder i en dybde af 24 inches og kun de rødder større end 3 inches i diameter under dette.

•Fyld område med høj kvalitet kommerciel havejord og 4 til 6 inches af alderen kompost til grade niveau. Mens træet voksede i stedet, udvaskede det en rimelig mængde af næringsstoffer fra jorden. Havejord og kompost vil genopbygge dem. Kassér mulden der du udgravet fra webstedet. Sandsynligt, det er forurenet med stump remover kemiske og kan forsinke fremtidige vækst på webstedet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com