Hvordan til at genplante en stueplante

October 25

Ompotning en stueplante giver ekstra plads til sine rødder til at udvide i frisk jord; i sidste ende befæstede plantens god sundhed og pleje af sin levetid. Selve handlingen er enkel og kræver en pot, der er større end den, hvor planten voksede tidligere. Tilføje vegetabilske fødevarer indeholder næringsstoffer, som anlægget skal trives. Den genbeplantning tager meget lidt tid og vil resultere i en plante, der ser ud som om det hører til i sin nye pot, i stedet for én, der kæmper for at overleve i en gryde, der er blevet for lille.

Instruktioner

•Spread et ark af avisen på din arbejdsplads. Dette vil hjælpe med at forhindre den jord og plante vragrester fra der spredes omkring dit hjem.

•Grab anlægget fast på sin base og træk forsigtigt som du tip puljen op og ned over avisen. Lægge anlægget på sin side på avisen og indstille den gamle puljen afsat til at bortskaffe eller ren til genbrug.

•Fyld nederst på den nye pulje med et lag af små ren sten eller småsten. Dette hjælper med dræning af stueplante, når det er vandes.

Tilføje pottemuld oven på stenene indtil potten er lidt over halvt fyldt.

Anslag dysefastgørelsen ryste den gamle jord og snavs fra huset planterødder. Angiv rødderne i jorden og Tilføj mere omkring det med murske eller stor ske. Stå tilbage at se, om plantehøjde er passende. Rødderne skal være under et par inches af jord, mens anlægget selv bør være beliggende med en tomme eller to af toppen af puljen, med dens grønne emerging godt over det. Hvis dette ikke er tilfældet og planten sidder for højt eller for lavt, forsigtigt fjerne planten og enten tilføje eller tegne jord.

•Tilføj jorden omkring kanterne af anlægget når det er på sin perfekte højde i puljen. Drys eller indsætte vegetabilske fødevarer. (Alle formål vegetabilske fødevarer i enten stick eller granulat fungerer godt.) Brug fingrene til at forsigtigt pat ned jord omkring stueplante.

Sætte planten i vasken og vand det generøst. Forlade anlægget i vasken for en time eller mere grundigt løbe før du lægger det i en spot, der får mindst nogle solen hver dag.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com