Hvordan til at genplante Lilje løg

February 13

Liljer typisk blomstre fra sent forår til tidligt falde. De har en pæreformet underjordiske rod strukturer og fordi de selv udbrede, pærer skal graves op, adskilt og genplantes hvert 2-3 år. Det ideelle tidspunkt af året at gøre dette er i efteråret, når løvet er død og løgene er mellem voksende faser. Udplantningen på dette tidspunkt vil også bedre sikre, at løgene vokse og blomstre igen næste år.

Instruktioner

•Klippe tilbage løv, når det bliver gul. Liljer vil fortsætte med at suge i sollys og omdanne det til vegetabilske fødevarer (sukker) via fotosyntese. Vegetabilske fødevarer vil derefter blive gemt i Lilje løg at vokse en blomstrende plante det følgende år.

•Lift løgene ud af jorden, som er generelt plantet omkring 4 til 6 inches under jorden. Bruge en skovl og grave et par inches dybere end dette – omkring 8 inches--for at sikre, at du sikkert klare pærer. Først grave lige ned omkring planten, flere inches væk fra bunden af anlægget, og derefter trække ned på håndtaget hver par inches for at løfte pærer ud af jorden. Fjern så meget jord som muligt med dine hænder og separat vedlagte pærer med dine hænder. Brug ikke en kniv.

•Vælg en ny plantning site, der er i fuld sol. Liljer vil også tåler halvskygge, men kan ikke blomstre så meget som dem plantet i solen.

•Amend i jorden, så at det er godt dræning. For at gøre dette, bruge en haven gaffel og indtil-- eller rive--de top 10-12 inches af jorden. Derefter blandes i omkring 3 inches af humus, som sphagnum eller kompost.

•Transplant pærer så at tips ansigt op og er ca 4 til 6 inches under jordens overflade. Plads liljer 6 inches fra hinanden. Vand godt.

•Pack ned i jorden med dine hænder eller fødder efter vandet siver i. Dette vil fjerne eventuelle hulrum (luft lommer) i jorden, som kan forårsage rødderne til at rådne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com