Hvordan til at Give møbler en nødlidende ligne Højbjerg

March 11

Højbjerg er en møbler selskab, der specialiserer sig i one-of-a-kind, håndlavede stykker. Grundlagt af en enlig mor i 1969, virksomheden er vokset hastigt og nu fokuserer på kabinet og accent elementer samt møbler. Højbjerg møbler er kendt for varme og komfort, og dens nødstedte stykker er altid favoritter. Selvom selskabets metoder betragtes som forretningshemmeligheder, kan enhver rimelig listige boligejer oprette lignende elementer med en individuel flair.

Instruktioner

•Vælg en møbler stykke. Højbjerg møbler er inspireret af vintage elementer. Kigge efter en solidt bygget træ stykke med en stærk struktur. Kviste, loppemarkeder og vintage butikker er gode steder at finde solide ældre emner. Du kan købe nye reproduktioner.

•Vælg maling farver. Nødlidende møbler er normalt malet to forskellige farver: en grundfarve og en kontrasterende top coat. Grå og hvid er gode valg, som er lys brun og mørk brun. Grundfarven vil vise gennem top coat, at skabe et naturligt alderen udseende.

•Forbered møbler stykke. Fjerne løs eller afskalning maling med en skraber, og sand stykke glat. Benyt ikke lappe ridser, dings eller rifter, som naturligt forbedrer den nødstedte look. Anvende en tyk frakke af primer, og tillade stykke tørre grundigt.

•Anvend en høj kvalitet børste til at anvende en base coat. Denne farve vil vise gennem top coat, så vær sikker på, at ansøgningen er endnu. Tillad at tørre grundigt, og tilføje en anden frakke, hvis nødvendigt. Lad stykke tørre natten.

•Anvend en ren pensel til at anvende top coat. Tør off nogle af de våde maling med klude til at oprette tynde steder. Tør i tilfældig retninger snarere end lige linjer. Resultatet bør være ujævn og vises slidt. Lad det tørre natten over.

•Anvend en blok sander eller palme sander til at fjerne maling langs kanterne og omkring arkitektoniske detaljer. Variere presset for at undgå selv slibning. Fjerne kun den øverste lag af maling på nogle områder, og sand ned til den nøgne træ i andre steder. Det efterligner udseendet af naturlige aldring.

•Anvend en ren pensel til at anvende et tyndt lag af klare shellac eller glasur. Arbejde omhyggeligt for at undgå sammenklumpning eller striber. De klarlak tilføjer en lille skinne, men beskytter arbejde nedenunder. Tillad ca tre dage for stykke at indstille før du bruger den.

Tips & advarsler

  • Skridt tilbage ofte til at kontrollere dit arbejde. Målet er en tiltalende helhedsindtryk, uanset hvordan nogen individuelle stedet ser ud.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com