Hvordan til at gøre almindelige kabinetter Se ekstraordinære

August 4

Hvordan til at gøre almindelige kabinetter Se ekstraordinære

Uanset om du forsøger at fikse op frysere i dit køkken eller et andet rum i dit hus, kan du foretage almindelige kabinetter enestående flotte med lidt arbejde. Kabinetter begynde ofte at se forældede efter et par årtier. Farvepræferencer og døren stilarter har en tendens til at ændre, men du kan gøre gamle frysere ser moderne ved at ændre små detaljer, ligesom farve eller hardware. For en stor splash, få kreativ med din skabslåger og producere et kig alle deres egne.

Instruktioner

•Fjern alle hardware fra dørene og erstatte det, for en hurtig ændring i udseendet. Udfylde eventuelle huller fra den gamle hardware med træ fyldstof. Lad det tørre helt. Sand det glat med sandpapir, og røre op overfladen med lidt maling før bore huller til den nye hardware.

•Dæk op dine skabslåger med stof til en hurtig løsning kan du skifte ud. Tage hver enkelt dør fra kabinettet. Placer dør med forsiden nedad på bagsiden af et stykke stof. Afmåle ca 2 inches fra hver side af døren. Markere det med en blyant. Skære stoffet på hver side med et stof ilder eller saks. Bruge stifter for at sikre stof til bagsiden af døren. Fastgør døren til skabet.

•Spruce af indsatsen. Hvis dine skabslåger har skær midt på døren, kan du erstatte indsatsen med et glas eller håndskårne træ Indsæt. Hvis udskiftning af indsatsen er ikke en mulighed, dække det med stof, male det en anden farve eller anvende tavle maling til en ekstraordinær look.

•Refinish din frysere helt at gøre dem gå fra ho-hum til ekstraordinære. Fjern døre fra kabinetterne. Fjerne hardware fra døre og skuffefronter. Sand ned overfladen af dørene, skuffefronter og andre udsatte områder. Tør støv med en klud. Udfylde eventuelle huller eller ridser med træ fyldstof. Maling eller pletten kabinetter som ønsket.

Tips & advarsler

  • Lim ikke noget direkte til overfladen af din frysere.
  • Stof kan plette i et køkken eller skal rengøres regelmæssigt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com