Hvordan til at gøre en døende Bonsai anlæg kommer til livet

April 5

Hvordan til at gøre en døende Bonsai anlæg kommer til livet

Voksende en bonsai plante kan være en berigende oplevelse. Bonsai er en stil af voksende træer i containere. Det indebærer roden reduktion og beskæring. Der er tidspunkter, hvor en bonsai kan lide på grund af overwatering og manglende pleje. Ved at undersøge rødderne og korrekt befrugtende, kan du bringe en bonsai plante tilbage til livet.

Instruktioner

•IDENTIFY træart. Mens mange arter kan bruges til bonsai, er graner og maples den mest almindelige. Bonsai's voksende betingelse bør efterligne de naturlige miljøegenskaber, vanding, beskæring og gødskning.

•Undersøg bonsai plante rødder. Fjerne planten fra beholderen og undersøge dens rodsystem. Rødderne skal være fugtigt, ikke vådt. Føle rødder; de skal være fast at røre. Hvis bløde, kan de rådner op på grund af utilstrækkelig dræning--nummer et dødsårsag bonsai. Undersøge afløbshuller og sørg for der er ingen rester, blokerer hullerne.

•Kontrollér anlægget lysforhold. Det bedste sted at vokse en bonsai er udendørs. Men hvis du vælger at dyrke planten indendørs, skal du angive det med det mindste beløb af lys kræves for at plantearter at sikre det blomstrer. Rød maple Bonsai, kræver for eksempel direkte sollys om morgenen.

•Fertilize din bonsai plante hver to uger kun. Bonsai planter modtage nødvendige næringsstoffer fra befrugtning. Bonsai planter bør kun blive befrugtet i foråret og sommeren, mens de aktivt vokser. Underfeeding eller overfodre din bonsai vil få det at dø. Underfeeding vil få planten til at sulte; overfertilizing vil medføre rod brænde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com