Hvordan til at gøre en Gas komfur Top tænding stoppe belysning

October 26

Hvordan til at gøre en Gas komfur Top tænding stoppe belysning

Mest bolig gas komfurer og intervaller udnytter en elektronisk Tændingssystem, i stedet for stående pilot lys til at antænde brændere på komfuret. Elektronisk Tændingssystem består af et spark modul og flere elektroder--en på hver brænder. Efter rengøring din rækkevidde eller komfur, kan det vises, at elektroderne begynder at antænde på egen hånd. Når dette sker, vil de elektroder ikke antænde brændere, så længe brænder knapperne forbliver i positionen "Off". Elektroderne gnister på grund af vand siver ind i dem, der skaber at klikke lyd høres når belysning en brænder. De gnister, som vil stilne så snart vandet fordamper, vil ikke forårsage varige virkninger på komfuret. Hvis du planlægger at være i nærheden eller i dit køkken, kan konstant at klikke på imidlertid en gider. For at fremskynde fordampningen af vand, er der to skridt at tage.

Instruktioner

•Tag brænderen riste fra komfuret og tørre overfladen med en tør håndklæde til at fjerne stående vand.

•Sæt en bærbar fan nær ovnen, og Placer det, så det peger på brænder drejeknapper. Passage af luft fremskynder fordampning af vandet i elektroderne.

•Præ-varme ovnen til 350 grader Fahrenheit, hvis du har en række, snarere end en stand-alone cook top. Tillad ovnen til at forblive på i mindst 30 minutter. Varmen fra ovnen hjælper med at reducere tid, fordampning af vand.

•Drej off fan og ovn når elektroderne ikke længere klik.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com