Hvordan til at gøre en Miter skåret i krone støbninger

April 24

Tilføje kroneformen til dit hus tilføjer en dekorativ funktion til dit hjem, men skære støbning kan være kompliceret. For at gøre en miter joint, som består af en 45-graders skære på hver af to stykker af crown molding så de kommer til at danne en 90-graders vinkel på en ydre hjørne, skal krone støbning være orienteret på en bestemt måde. Ellers, støbning ikke passer korrekt. Skære det den rigtige måde vil give dig en perfekt gering joint, og et godt udført arbejde.

Instruktioner

•Hold op et stykke af kroneformen til loft og mark støbning hvor du ønsker spids klippe; Dette bør være i overensstemmelse med det udvendige hjørne af muren.

•Klik crown molding så det område, der vil trykke mod loftet når installeret peger mod jorden. Hold støbning på venstre side af den sammensatte gering så så at det er på en 45-graders vinkel til hegnet og basen. Sætte kanten af den støbning, der vil røre væggen mod den så hegnet og den kant, der vil abut loft på savens base.

•Træk ud i justeringshåndtaget på den sammensatte gering så og justere blade med en 45-graders vinkel efter vejledning på bunden af saven. Holde konstant, støbning, justere klinge med blyant mærke du lavede i trin 1, og derefter trykke på aftrækkeren og guide savklinge ned på molding, hvilket gør din cut.

•Gentag trin 1 til støbning, der vil matche med den første gering at oprette gering joint. Markere støbning med blyant på væggen er markeret, og derefter sted det i den sammensatte gering så til venstre af vingen, med loft-side på savens base og væg-side mod de så hegnet.

•Flyt i justeringshåndtaget på den sammensatte gering så til 45-graders holdning, men denne gang gør det 45 grader i den modsatte retning. Trykke på aftrækkeren og guide klingen ned på blyant mærke. Efter snittet er færdig, hold de to stykker af støbning sammen på cut leddene og du skal have en perfekt gering joint i din kroneformen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com