Hvordan til at gøre en Rabbet skære på skabslåger

May 13

Rabbet nedskæringer er hak. Du kan bruge rabbet nedskæringer i skabslåger til at gøre en dado fælles. Nøglen til at gøre en god rabbet skære på skabslåger er at sørge for, at træ er flad. Tømmer skal være flad, før du begynder at arbejde og lå flad under opskæring, så snittet ikke bliver forvrænget. Det er værd at arbejde med nogle prøvemateriale først. Du kan gøre en rabbet, skæres med enhver træ blade--bare sørg for saven er firkantet. Bruge et sæt pladsen til at teste den.

Instruktioner

•Øge klinge på en radial-arm eller magt miter så med armen. Justere hegnet og så så at klingen er på en 90-graders vinkel til hegnet. Brug vinkel justering knob eller løftestang.

•Hold prøveemnet mod hegnet og øjeæblet skønnede dybden af hak (rabbet). Foretage målinger og indstille saven til dybden ved hjælp af dybdejustering. Tegne streger på tavlen hvor kanterne af din notch vil være. Hvis brik du planlægger at notch er særlig høj og smal, ligesom du ville finde på skabslåger, brug klemmer til at holde træet i stedet for at bruge dine hænder af sikkerhedsmæssige årsager. Skære prøveemnet langs din blyant linjer--på hver side af hak - derefter foretage en række nedskæringer mellem linjerne. Ideen er at fjerne materiale, at skabe et hak. Bruge et sæt pladsen til at teste vinkelrethed af din prøveemnet.

•Fin-tune dine målinger og udføre nedskæringerne på det sidste stykke. Igen, Skær kanterne af hakket, så skære indre ved at gøre en række passerer.

•Rengør ud interiør med en mejsel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com