Hvordan til at gøre en vindmølle Palm vokse hurtigt

March 23

Kinesisk vindmølle håndfladen, også kendt som Trachycarpus fortunei, er en kulde-hårdfør palme end kan være dyrket så langt nord som sydlige Virginia og Tennessee. Denne palm er kendt for at modstå temperaturer så koldt som 0 grader Fahrenheit i en kort periode. For den bedste frosthårdførhed, vil du ønsker din palm at være sund og en hurtig avleren.

Instruktioner

Øge vindmølle Palm vækst

•Fjern alle græs fra omkring din vindmølle palm i en cirkel, der er så bred som sin baldakin. Generelt, dette er, hvor langt rodsystemet spreder sig. Det er vigtigt at gøre dette, fordi græs stjæler næringsstoffer og fugt fra din træ.

•Amend jorden omkring håndfladen. Vindmølle palms foretrækker jord, der er godt dræning og frugtbar. For at opnå dette, bland et par shovelfuls af organisk kompost og organisk kvælstofgødning i top to inches af græs-ryddet jord. Dette ændringsforslag er alle fysiske og vil ikke brænde dit anlæg.

•Spread træ barkflis omkring vindmølle palm hvor du fjernede græsset og tilføjet jord ændringer. Barkflis forbedrer jordens væskeophobning og arbejder for at holde ukrudt væk, så din trærødder ikke vil have konkurrence for vand og næringsstoffer.

•Klart overskydende vegetation nær håndfladen vindmølle. Det vil vokse til mellem 10 og 20 fod høj og har en spredning på 6 til 10 fod bred. Vindmølle palms vokser bedst i områder, der er en del skygge/del Sol, men de er tolerant over for fuld sol da givet masser af fugt.

•Kapacitet palm ofte at holde jorden jævnt fugtig. I perioder med varmt, tørt vejr, får man vand håndfladen næsten dagligt. Give det en god iblødsætning hver gang du vand det. Dette vil bidrage til at fremme en dyb, gennemtrængende rodsystem.

•Træk barkflis tilbage hver måned eller så under den voksende sæson og bland i mere organisk kvælstofgødning. Du kan ikke næsten give planter nok af dette i varme sommermåneder.

•Beskyt din vindmølle palm når temperaturen falder til under frysepunktet. En enkel, men effektiv, beskyttelse metode er at binde din palmeblade med bungee reb, Pak kufferten og fronds med C9 julelys (større pærer) og så pak det ind i jute. Tænde lysene for varmen, når temperaturen falder til under 15 grader F, eller når det ikke vil top 32 grader F for mere end en dag. Fjerne al beskyttelse, når varme vejr returnerer.

•Sæt ned 8 til 12 inches af muld i efteråret til at isolere jorden hvis det regelmæssigt fryser. Fjern i foråret.

Tips & advarsler

  • Vindmølle palmer i fast-afløb jord har brug for mere hyppig vanding end de plantes i tætte, lerjord.
  • Under koldere temperaturer, ikke vand ofte. Dette kan fremkalde root rot.
  • For temperatur automatisering, kan en Termostatstyret outlet bruges til at automatisk tænde C9 julelys og slukke. Placer TCO under jute wrap ved siden af C9 lys og sæt lysene i det. Det vil tænde lysene på 35 grader F og off på 45 grader F.
  • Skadedyr er ikke et stort problem for vindmølle palmer. En trussel er palm bladlus, som suger saft fra bladene, forårsager en gulfarvning af fronds. Sodede skimmel vokser på honningdug de producerer, hvilket kan reducere den Håndflade fotosyntese evne. Disse skadedyr er let styres ved at spraye gartneri olie på håndfladen.
  • Vinter beskyttelse er især vigtigt, hvis du har et par dage, der ikke får over 32 grader F i dagtimerne. Sammenhængende timer under frysepunktet kan være mere skadeligt end en sjælden nat, der får så koldt som 10 grader F. De ovenstående scenarier vil alvorligt skade din palm hvis ikke beskyttet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com