Hvordan til at gøre gardiner med en ulige vinduesplacering i et soveværelse

December 14

Hvordan til at gøre gardiner med en ulige vinduesplacering i et soveværelse

Oddly placeret vinduer tilføje karakter til et rum og skabe et brændpunkt, men kan forårsage problemer med gardiner. Det mest almindelige problem med usædvanligt placerede vinduer er mangel på plads til en konventionel gardinstang, som kan løses ved at montere en ledning, en bane eller en swing-out stang. Disse typer af stænger, men vil kun støtte et let gardin, som ikke måske er tilstrækkelig til at blokere for lyset i et soveværelse. For at løse dette, mener montering af en ekstern udløseren eller en lys-bevis blind, og at holde forhænget til dekorative brug kun.

Instruktioner

Gardin ledninger

•Measure 1 tomme ud vandret fra hver øverste hjørne af vinduet og mark punktet. Foranstaltning 6 inches fra hver mark og gøre en blyant cross. Bore et hul gennem hver Kors og tilføje et anker.

•Measure afstanden mellem to anker huller og skær gardin ledning til denne længde. Skrue en krog til montering i den ene ende af wiren, forlader andre krogen for nu. Skrue et øje på hver anker hul på væggen.

•Measure højden af vinduet og tilføje 2 fødder til måling. Måle bredden af vinduet og formere det med 2. Skære et stykke stof til disse dimensioner og lægge den højre side ned.

•Klap forneden i stof 1 tommer og tryk langs sømmen. Fold hem over igen med 1 tomme til at oprette en dobbelt 1-tommer hem. Tryk langs sømmen og pin på plads. Maskinen sy langs sømmen.

•Klap dobbelt 1-tommer hems ind i hver side af stof og tryk, pin og maskinen sy. Fold et dobbelt 1-tommer hem til toppen af stof og maskine sy, forlader enderne af sømmen åben. Tie off eventuelle løse ender af bomuld pænt. Tryk på det færdige gardin.

•Skub slutningen af gardin wiren uden en krog gennem den øverste hem af gardinet. Når wiren fremgår af sømmen af forhænget, skrue andre krogen på plads. Spredt ud samler af gardin med fingrene og glide kroge af wiren over øjnene på væggen.

Gardin spor

•Measure 1 tomme ud fra hver øverste hjørne af vinduet, derefter foranstaltning 6 inches fra dette punkt. Mark to blyant krydser. Bore gennem hver Kors og sætte i en væg anker.

•Measure afstanden mellem to huller og skær gardin spor til den rigtige længde med en nedstryger. Skrue sporet til væggen, med en skrue gennem hver af de borede huller. De fleste gardin spor har løbende huller støbt i, således at de kan fastgøres i enhver position. Ellers vil du nødt til at bore fastsættelse huller i sporet selv.

•Measure afstand fra forhænget spor til bunden af vinduet og tilføje 2 fødder. Du kan vælge at tilføje mere, hvis du ønsker en længere gardin. Måle bredden af vinduet og ganges med 2. Skære et stykke stof til disse målinger. Fastsætte stof ret-side.

•Klap, tryk og pin en 1-tommer dobbelt søm i bunden og siderne af stoffet. Maskinen syr på plads. Fold og tryk på en enkelt 1-tommer hem til den øverste kant, folde stoffet kun én gang.

•Lay pos. bånd langs den øverste søm af stof, placere det halv en tomme under den foldede kant. Pos. båndet skal skjule den rå kant af stoffet. Pin på plads, så maskinen sy. Afslut alle løse ender af tråd pænt. Samle tæppet ved at trække på snore af pos. tape. Knude ledninger, og tråd pos. båndet med badeforhæng kroge. Glide krogene over gardin spor at hænge forhænget.

Tips & advarsler

  • Korte, letvægts gardiner hænge undertiden ikke godt. Sy en bly gardin vægt i hvert hjørne give gardin vægt.
  • Swing-out gardinstænger er fastgjort af et hængsel til væggen over og under vinduet. De ikke åbne og lukke konventionelt, men i stedet hele gardinet svinger ud fra væggen når det kræves. Hvis du vil bruge en swing-out stang, vedhæfte to stænger over og under vinduet og udgør gardin med en bred øverste og nederste søm til at glide på stængerne.
  • Gardin spor, swing-out stænger og gardin wire er tilgængelige på speciale detailhandlere eller online.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com