Hvordan til at gøre hjemmet plantegninger

January 14

Hvordan til at gøre hjemmet plantegninger

Du kan tegne hjem plantegninger manuelt, eller du kan bruge en af flere billig udarbejdelsen programmer designet specifikt til hjem planlægning. Hvis du er remodeling, starte dit projekt ved at måle den eksisterende plantegning. Hvis du er ved at opbygge et nyt hjem, begynde ved at bestemme det areal til rådighed til at bygge på dit parti.

Instruktioner

Manuel plantegninger

•Measure den eksisterende værelser du planlægger at remodel og nedskrive dimensioner i fod og tommer. Nedskrive de steder og dimensioner af vinduer og døre. Gør dette for alle fire vægge i hvert værelse.

•Brug millimeterpapir at lægge din værelser, at lade hvert gitter plads repræsenterer enten 3 inches (1/4 fod) eller 6 inches (1/2 fod), afhængigt af størrelsen på dit hus. Af hensyn til planlægningen skal du kun løse tegningen til den nærmeste tomme. Ikke bekymre sig om væggen bredder, blot repræsenterer vægge med enkeltstreger.

•Tilføj vindue og dør dimensioner og steder til tegningen. Brug en tynd box centreret om en linje, der repræsenterer en væg for at angive et vindue. Lave to korte linjer på tværs af væggen skal repræsentere grænserne for en dør, og slette mellemrummet mellem dem.

•Plan et nyt hus ved at bestemme den tilgængelige plads på dit parti. Bruger den samme gitter ovenfor beskrevne metode, læg den tilgængelige plads på din millimeterpapir. Gå videre til at planlægge huset inden for grænsen af den tilgængelige plads.

Computer plantegninger

•Ansigt online, og Søg efter "Billig udarbejde programmer til at designe et hus." Du vil finde mange programmer, lige fra $30 til omkring $150, tilgængelige for enten Mac eller PC-platforme. Tilbringe lidt tid på at læse om funktionerne i flere programmer i din prisklasse. Vælg en, der passer dig bedst og bestille det online.

•Quickly læse gennem instruktionsmanualen til fortrolig med den generelle metode, og begynde. Du først vælge en målestok for din tegning, enten 1/4" eller 1/8" til foden. Når du har valgt skalaen, kan du begynde tegningen. Du vil lære hurtigst ved begyndelsen af projektet og referere til manualen, når du har brug for hjælp. De fleste programmer har også en online hjælpefunktion, hvor du kan indtaste udtryk eller resultat i spørgsmålet, og programmet vil returnere en definition eller en beskrivelse, som regel med et eksempel.

•Lay ud af det eksisterende hus, eller plan det nye hus til at skalere ved hjælp af programmets tegning facilitet. Nogle programmer har 3D kapacitet, og hvis du lægge ud en plantegning, så læg ud i fire højder, kan du se huset som en tre-dimensionelle objekt.

Tips & advarsler

  • Generelt, vil du finde det værd den lille ekstra omkostninger til at købe en computer hjem-design program i stedet for at trække dine planer manuelt. Når du bruger et par timer med programmet, vil du kunne trække house planer mange gange hurtigere end du kan tegne dem i hånden, og revisioner er meget, meget nemmere.
  • Ikke går for meget i detaljer, især når du starter en ny tegning. Du vil sandsynligvis ende kassere denne første design alligevel. Når du har et design, du virkelig kan lide, kan du udfylde flere detaljer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com