Hvordan til at gøre min Dining møbler får en mørk skygge af træ?

November 7

Hvordan til at gøre min Dining møbler får en mørk skygge af træ?

Dining room møbler virkelig sætter tonen i et hjem fra en gæst perspektiv. Mørke møbler giver en anden fornemmelse end lette møbler, både i lys og lysstyrke i rummet og i niveauet af elegance i rummet. Farvning dine møbler er en mørkere nuance en arbejdskrævende, men relativt ligetil job, der kræver mere knofedt end hjem forbedring erfaring. Eventuelle møbler ejer bør kunne refinish hans møbler uden at behøve nogen værktøjer og ved at købe et par forsyninger. Ændring i rummets føler efter anvendelse af pletten vil af dynamiske og umiddelbar.

Instruktioner

•Disassemble alle stykker af dining room møbler, fjerner stolehynder og tabel blade indtil bord og stole er opdelt i deres bestanddele. Sand hver overflade af hver del med medium-sandkorn sandpapir, slibning i glat, selv mønstre langs træets årer. Fortsætte med at slibe indtil den gamle pletten er fjernet for det meste. Tør ned hver overflade med en klud til at fjerne alle træstøv.

•Indstil hvert stykke af møbler på toppen af blokke eller bestyrelser, der har været lagt ned over avis at forhindre pletten fra drypper på gulvet. Anvende pletten på møbler ved hjælp af et paintbrush og børstning med selv, glat strøg går i retning af træets årer og slibning retning. Anvende pletten let snarere end tungt at undgå svømmebassiner, drypper og bejdse opbygning. Løft møbler til også at gælde områder at røre gulvet understøtter pletten.

•Tillad pletten tørre i fire timer og derefter let sand overflader med fine sandkorn sandpapir. Tørre møblerne ren, og anvende en anden tynd jakke af pletten. Gentag processen indtil møblerne er ordentlig mørket.

•Tillad pletten tørre helt i mindst seks timer, og derefter let sand møbler. Tør møblet, og derefter anvende fugemasse til møblerne på samme måde som pletten, ved hjælp af tynde lag. Anvende fugemasse i glat, selv slagtilfælde, arbejder i samme retning som pletten og slibning.

•Tillad den første frakke af polyurethan tørre i fire timer før let slibning igen og anvende en anden frakke. Fortsat sand og Applicer mindst fire lag på grund af den tunge brug af disse stykker af møbler, anvende mere hvis møblerne bruges meget ofte og bruges ca.

•Tillad møbler til tørre natten over, så Saml det i dets originale arrangement.

Tips & advarsler

  • Bruge lysere, mere hyppige frakker af både pletten og polyurethan, for de bedste resultater og undgå gruppering og boblende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com