Hvordan til at gøre naturlige Bug og ormen repellanter for din tomatplanter

November 26

Hvordan til at gøre naturlige Bug og ormen repellanter for din tomatplanter

Naturlige bug og ormen repellanter for tomatplanter er stigende i popularitet, efterhånden som folk bliver mere bevidste om toksiner i traditionelle produkter. Intet er mere opmuntrende end at gå til haven og finde de store grønne hornworms gumlede væk på din smukke tomater! Det samme gælder for nogle af de primære irriterende bugs som bladlus, thrips, spider mider, whiteflies og leafhoppers, at fortære de planter og blade natten over eller forlade det ser halvt død. Der er nok ting i dit køkken eller badeværelse lige nu, der vil arbejde effektivt for at gøre en naturlig myggebalsam.

Instruktioner

Finde ud hvad er Generer din tomatplante

Kig på den øverste del af planten, blade og grøn frugt at se hvis der er store mængder indtages som hornworm vil æde alt dette. Denne larve søger grøn hornworm får sit navn fra det faktum, at det har en sort horn på hovedet.

Bladlus er lidt gullig, ris formet bugs, der formerer sig hurtigt, og spise tomat plante blade men den største skade, de forvolder er fremsendelse af plant vira.

Thrips er brune lidt vingede bugs, der lever af blade og forårsage misfarvning og skader det. Spider mider er små, ovale formet, grønligt gule bugs, der feed på undersiden af bladene og gøre webs på dem forårsage misfarvning og skader dem.

Whiteflies feed på undersiden af blade og afløb tomatplante i deres liv, hvis der er nok af dem. Leafhoppers er brunligt farvede bugs, der kan hoppe og skjule meget godt og foretrækker at suge saften ud af planten eller spise tomater.

Beskæftige sig med Hornworm

Beskæftiger sig med hornworm kan være en udfordring, men der er nogle naturlige retsmidler, der har fungeret ganske godt og kan gøres meget billigt. Den primære måde mange gartnere behandler ormen tomat er simpelthen fjerne dem og gøre væk med dem eller fodre dem til enhver tilgængelig kyllinger.

En anden effektiv måde at frastøde dem er at drys majsstivelse på og omkring tomatplante, da det vil kvæle ormene. Du kan også drys en naturlig pulver produkt kaldet diatoméjord på anlægget og jorden omkring det at afvise disse orme samt andre rovdyr.

Foretage en hvidløg frastødende

Hvidløg er et naturligt frastødende, der kan gøres ved at blande en fed knust hvidløg med en kvart af vand og et strejf af chili sauce sammen og sprøjtning på anlægget for at afvise disse skadedyr.

Lave en parabol sæbe frastødende

Sætte 1 spiseskefuld af en mild flydende vaskemiddel i en sprayflaske vand og sprøjte planterne med det og se det arbejde effektivt på en bred vifte af bugs samt være meget sikkert.

Blande en brintoverilte frastødende

Mix 8 ounce af hydrogenperoxid, en gallon af vand og 8 ounce sukker sammen til en langvarig formel og spray på begge sider af tomat planter og blade.

Brug bagepulver

Blande 1 spiseskefuld af baking soda, ½ tsk mild vaskemiddel og 2 ½ spsk olivenolie i en gallon af vand for at lave en afvisende for alle former for bugs og et fungicid for skimmel og meldug på tomat plante blade. Ryste den godt før sprøjtning og gentag hver uge at være effektiv.

Anvende frastødende på det rigtige tidspunkt

Første test spray en lille del af anlægget eller blad og vent natten for at se, hvordan det billetpriser. Altid spray din tomatplanter tidligt i morgen eller køligt om aftenen at undgå brænde dem eller har en dårlig reaktion på grund af varmen. Undlad at tilføje flere spray eller øge styrken, hvis du ikke får gode resultater som dette kan skade plante og kørsel derfra god bugs, spiser rovdyr. Eksperimentere med forskellige afskrækningsmidler at se hvilken en der passer bedst til dine planter.

Tips & advarsler

  • Altid beskytte dine øjne når afstøvning eller sprøjtning planter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com