Hvordan til at gøre plads til børn

November 4

Gør plads i dit hjem for børn betyder mere end plast slipcovers og smudsafvisende tæpper; Det handler om bæredygtige løsninger, der opfylder behov i hverdagen. Uanset om din søn har brug for tilgængelige opbevaring til legetøj, din niece behov soveplads for når hun besøger eller din datter har brug for mere visuel stimulation, er nøglerne til designs at glæde en blandet aldersgruppe overvejelse og fleksibilitet. Liste over de fysiske, psykologiske og følelsesmæssige fornødenheder af alle medlemmer af husstanden, og derefter gå på kompromis.

Instruktioner

•Vælg en smudsafvisende, nem at rengøre gulvet system såsom høj trafik tæpper, linoleum eller kork. Overveje hyppigheden af rengøring og kendte allergier, når du foretager din beslutning.

•Den huset; dårlig belysning kan forårsage problemer med synet. Vælge loftslamper og sconces i stedet for lamper til at forhindre skade. Installere spor belysning eller natlys til at belyse børns sovende plads og vigtigste værelser om natten. Light vejen til den nærmeste voksne og badeværelset. Placer lys i nærheden af trappen og på toppen af beskyttelsesdøre, så ingen ture.

•Kontroller stik og elektriske ledninger er overdækket, eller ud af syne og rækkevidde.

•Dæk kantning og skarpe hjørner med håndlister, hearth kantning og tabel kofangere.

•Opret siddepladser plads for børn og voksne. Vælg en sofa, der har ingen bevægelige dele for sikkerhed. Omfatte lav sæder, der er nemme at nå for småbørn og børn, som skum blokke og ærtepose stole. Vælge en kærlighed sæde og flytbare stole at gøre plads til en spiller pen eller spil område. Undgå stole, der kan være let skubbet og bruges til at få adgang til farlig højder.

•Indstil op en lagerplads for kids' sko, tøj, spil, legetøj og bøger. Vælg en lagerenhed med låger, skuffer eller hængende stof paneler for at skjule legetøj fra Se når den ikke er i brug. Indrette rummet med dine børn. Sikre opbevaringsplads er let at rengøre for dine børn. Støtte uafhængighed og motordrevne færdigheder ved gradvist at tilskynde selvstændige rengøring.

•Installer gates og dørlåse. Nuværende børn med husorden for værelse adgang, som ingen er tilladt i køkkenet uden en voksen stede. Sørg for, at børnene har en plads til at spille indendørs og udenfor. Gør ikke pen eller lås børn ind i et enkelt rum.

•Opret plads til søvn og dagtimerne naps. Stash en lille pude og skum mat nær din barneleg område, således at de kan hvile i løbet af dagen. Installere en seng for nætter. Undgå at lade børn sove på skum måtter. Sikre soveposer er dimensioneret og stylet til brug af børn, når du bruger soveposer.

•Decorate med familievenlige temaer, som musik, dyr, familie, art. Sikker hængende rammer, vægkunst og malerier ud af rækkevidde. Opt for store, letvægts elementer, der ikke vil bryde eller forvolde skade, hvis slået.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com