Hvordan til at gøre plads til en Computer

June 23

Hvordan til at gøre plads til en Computer

Computere link familien til internettet og gøre det muligt at skrive og journalføring. Placering af computeren påvirker dens brugervenlighed og din evne til at overvåge dens anvendelse. Hvis du ikke har en dedikeret plads til et hjemmekontor og computer området, skaber søger ud en del af et andet værelse den nødvendige plads til at konfigurere din hjemmecomputer. Flere faktorer spiller ind, herunder de regelmæssige brugere af computeren og de tilgængelige ressourcer i det område, du vælger.

Instruktioner

•IDENTIFY folk der vil bruge computeren, og hvor de ville være komfortable med det. Hvis du har børn i hjemmet, der vil bruge computeren, kigge efter en placering i et fælles område, så du er i stand til at overvåge, hvad de laver på computeren.

•Walk gennem hjem hen til kigge efter små områder, der er ubrugt eller kunne gøres gældende for computeren. Dette kan omfatte et afsnit i gæsteværelset, nook i slutningen af en entre, en bugt området i stuen, familie kælderlokale eller en stor trappe landing.

•Undersøg område at afgøre, om en plug-in er tilgængelig for de elektriske komponenter i computeren. Hvis du bruger DSL Internet, skal du også et telefonstik nær området computer.

•Measure den tilgængelige plads, når du vælger din placering. Købe et skrivebord, der passer ind i området samtidig give plads til computerkomponenter.

•Build din egen grundlæggende skrivebord hvis du bruger en lille krog. Oprette en træramme, der passer perfekt ind i nook. Skrue boards på rammen til at skabe desktop og skrue hele enheden på tre vægge af nook.

Hæng hylder ovenfor skrivebord til at holde andre computer fornødenheder, såsom disketter og edb-programmer. Placere kurve på hylderne for mindre kontor elementer til at holde dem fra rullende.

Tips & advarsler

  • Vælg en placering med tilstrækkelig belysning, undgå øjen-stamme.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com