Hvordan til at gøre plads til to enkeltsenge

May 20

Hvordan til at gøre plads til to enkeltsenge

Uanset om du gør plads til en ny baby eller bare forsøger at gøre den bedste brug af en pint-størrelse college kollegieværelse, kan de fleste soveværelser gøres til at rumme to enkeltsenge, når det er nødvendigt. Ved at organisere dit skab plads, maksimere din lagerplads og fjerne objekter, der optager gulvplads, kan du komme op med et layout, der opfylder alles behov.

Instruktioner

•Brug hver kvadrattomme af dit skab plads. Uanset størrelse, kan ethvert soveværelse har mere plads, hvis du får mest ud af din lagerplads. Organisere soveværelse closet med bokse, hylder, plast placeringer, sko indehavere og bøjler til at fjerne så meget rod som muligt fra soveværelset, selv.

•Purchase møbler, der maksimerer opbevaring. I stedet for at købe et kort kommode, bruge en gulv-til-loft garderobe. Det vil tage op den samme mængde af gulvplads og give en hel del mere lagerplads. Hvis du opt nemlig en ringe stk i møbel, installere hylder over det for at gøre mest muligt ud af væggen rummet.

•Udskift en kommode med to opbevaring senge. Disse senge kommer med skuffer under madrassen, giver plads til tøj, håndklæder og sengetøj uden at spilde plads.

•Kontrollér din egen par opbevaring senge ved at sætte dem på risers. Bruge den tilføjede under bed plads til at gemme sko, kasser, siloer, kufferter og andet, der vil passe.

•Ansigt for en moderne stil. Mange moderne stilarter understrege minimalistisk indretning og udsmykning. I stedet for fortrængning værelse med mere end den kan rumme, fjerne rod og bruger kun ekstra møbler.

•Loft en eller begge af senge. Lofted senge giver den ultimative pladsbesparende løsning til en overfyldt plads. Et højbed frigør plads nedenfor, at gøre plads til et skrivebord, kommode eller læsning område.

Forpakket en trille seng. Det kan ikke være den bedste setup til et par af college bofæller, men det kunne være en perfekt pasform til to børn, der deler et lille soveværelse. Fordi de anden seng dias under først som en skuffe, kan det sættes væk i løbet af dagen at give plads til andre aktiviteter.

•Kontrollér det sjovt. Design i soveværelset til at ligne en anden plads, der er lille. Gøre det ligne Noahs ark, et tog sovevogn, en husbåd, en camper eller en bjælkehytte. Ved at omfavne den lille størrelse af rummet, vil du gøre det føles spændende i stedet for trange.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com