Hvordan til at grave dit græs til en Sprinkler

August 29

Hvordan til at grave dit græs til en Sprinkler

Før grave op din værftet at installere et underjordisk sprinkleranlæg, planlægge din kunstvanding system grundigt. Dette medvirker til at undgå fejl og grimme pletter i gården på grund af fejlberegninger. Kunstvanding grøfter er skabt til at rumme rørledninger og sprinkler huse, som er begravet under jorden, hvilket gør dem usynlige under brug. Når du graver op af jorden efter din plan, gemme snavs og græs, således at du kan sætte den tilbage på plads, efter at systemet er installeret.

Instruktioner

Manual

•Klippe strimler af strengen med en saks til de nøjagtige længder af kunstvanding linjer efter planen og lægge dem i gården hvor du planlægger at grøft. Tag hver fremtidige sprinkler site med en mærkning flag efter planen. Dette aids i udgravning som det styrker grave sti i tilfælde af, at strengen flytter. Læg tarps på hver side af den udgravning område at gøre fremtidige oprydning let.

•Sæt en hånd skovl i jorden og under græsset eller sod, hvor du planlægger at grøft. Adskille græs fra snavs nedenfor, skræl det op i store plader og sæt den på den ene side af området udgravning på toppen af en tarp. Gentag dette trin, indtil alle sod fra de udgravning områder er fjernet.

•Sæt en grave spade i området grave udækkede jorden og skubbe det ind i din mund. Grave op snavs eller jord og lægge den på toppen af tarp på den modsatte side af renden fra sod tarp. Grave grøft overalt fra 8 til 18 inches. Hvis du bor i et klima, hvor jorden erfaringer hårdt fryser, grave hullet dybere til den dybere ende af intervallet. Hvis du bor i et område, der oplever mild fryser, kan renden er gravet lavvandede.

•Gentag for hvert område, hvor du planter til at lægge en sprinkler linje.

Udgravning maskine

•Fyld den udgravning maskine med nok benzin til at fuldføre opgaven udgravning. Fastlægge strengen langs udgravning vej og mark sprinkler websteder med mærkning flag.

•Drej den udgravning maskine på og hæve den udgravning boom eller grave komponent. Flyt rendegraver over at grave stedet tættest på kunstvanding shut-off ventil.

Slå bommen og sæt den til en lav hastighed. Sænke bommen langsomt oven på området grave, indtil det begynder at grave op snavs. Sænke bommen gradvist og øge hastigheden, indtil bommen graver til den korrekte dybde. Trække den udgravning maskine bagud langs rørledningen installationssti.

•Øge bommen og Juster maskine langs næste pipeline-installationsstien når du nærmer dig et sving eller et hjørne. Grave hjørner og sving med en hånd skovl eller grave spade.

•Gentag for hver vanding pipeline du planlægger at installere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com