Hvordan til at grave en dam i Indiana

July 1

Hvordan til at grave en dam i Indiana

Damme tilføje skønhed og interesse at have eller baggård. I Indiana kræver selvstændige fodring damme 12 til 20 acres af skelsættende for hver hektar af dammen du bygge, Ifølge Purdue University. Små damme kan bruge genbrugsvand og en vand-cirkulerende pumpe til at holde vandet fersk. Selv en lille dam kræver timer af grave at få hul til den rigtige størrelse. Du kan gøre alle grave dig selv eller øge dit budget og lad gravemaskiner gøre arbejdet for dig.

Instruktioner

•Vælg det bedste sted for din Dam, derefter bekræfte, at størrelsen af dammen passer i området. Kontakt den jord og vand bevarelse distrikt i din county for hjælp til at finde den bedste placering, hvis du føler dig usikker.

Kortindgangsdør den Indiana Department of Natural Resources hvis du planlægger at aflede stream vand ind i din dam. Stream vandflow kræver screening indsugnings- og udstødningsporte af pond at forhindre fisk at komme ind og ud af dammen.

•Dig en test hul med en skovl. Hvis du graver ind i et lag af ler, står din Dam en bedre chance for at blive en permanent Dam, da clay holder vand i. Hvis du ikke kan finde et lag af ler, skal din Dam et lag af grus i bunden når du graver det. Kendskab til disse oplysninger før du grave hele dammen hjælper dig med at finde ud af dit budget og tid krav.

•Kontrollér Grundris af dammen. Små damme, bruge reb til at oprette en skitse af dammen. For større damme, pund i korte stakes for at angive grænser af dammen.

•Hire en udgravning selskab til at grave skidtet for din dam. Professionel gravemaskiner tage omkring en og en halv uge bruger udgravning udstyr til at grave en half-acre Dam. En one-acre Dam tager to til tre uger af professionelle udgravning. Du kan også leje udgravning udstyr fra en lokal butik. Eller hvis du planlægger at bygge en lille dam, uddele nogle skovle til dine venner og familie, og begynder at grave i omkredsen af din disposition.

Tips & advarsler

  • Permanent damme kræve en dræning system til at styre vandet for at undgå oversvømmelser. Holde dette i tankerne, når bestemmelse af egnetheden af placeringen.
  • I Indiana er det imod loven at dæmningen en strøm uden statens godkendelse først, så før grave, ringe til Department of Natural Resources.
  • Leje og brug af udgravning udstyr kræver erfaring med tunge maskiner, så tag at hensyn når de beslutter, hvilken metode du vil bruge til at grave din dam.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com