Hvordan til at grave en sidefod for nybyggeri

March 19

Sidefoden er i bunden af enhver bygning. Denne konkrete struktur giver støtte til foundation, der i sidste ende støtter hele bygningen. Sidefødder er altid under klasse eller jordoverfladen. Processen med udgravning jorden for sidefødderne er kendt som grave en sidefod-- og tager på yderligere betydning hvis sidefødderne ikke er dannet af en ramme, men der består af beton hældes i den udgravede rende.

Instruktioner

•Mark hjørne placeringer for sidefødder med træ stakes. Strække Carpenters streng fra spil til spil til form omridset af sidefødder og foundation. Alternativt kan du markere stedet med spraymaling til at angive placeringen af sidefødderne.

•Excavate jord fra de markerede steder med en rendegraver eller gravemaskine. Fjerne jord for at oprette en grøft til dybden angivet på byggeplanerne. Have en assistent, stående med en pind, markeret med spraymaling til den rette dybde. Check dybden ofte. Bunden af udgravning til sidefødderne bør være ens hele vejen rundt om bygningen.

•Lad jord i bunden af udgravningen uforstyrret. Cement sidefoden skal hældes på uforstyrret jord.

Tips & advarsler

  • Afhængigt af byggeplanerne kunne sidefoden under frost niveau - hvilket niveau der jorden fryser i en normal vinter i området. I nordlige klimaer, kunne frost niveau være så dyb som 5 fødder. Instituttet strækker sig fra sidefødder op til bunden af bygningen.
  • Udgrave jorden for sidefødder så tæt som muligt til den tid, når du hælder beton til sidefødderne. Eksponeret jord kan løsne-- eller værre, være regnede på – yder mindre støtte til sidefoden. Hvis sidefødderne er ikke på fast grund, vil nøjes med bygningen, revner muligvis forårsager stress i bygningen. Da processen med grave sidefødder kræver tungt udstyr anvendes med præcision, er opgaven almindeligt overladt til entreprenører.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com