Hvordan til at grave et hul til en Pool

January 15

Hvordan til at grave et hul til en Pool

Du kan spare penge ved at grave hul til din pool dig selv, men du har brug for jordarbejde udstyr, de nøjagtige målinger af din pool i alle dens dimensioner, og en måde at få maskinerne ind og ud sikkert med minimale skader på eksisterende landskabspleje-- og glem ikke den store bunke af jorden du nødt til at beskæftige sig med som du udgrave hullet. En detaljeret plan for hvert trin i projektet vil hjælpe dig få pool du ønsker til en reduceret pris.

Instruktioner

Forberedelse

•Kontrollér med din kommune at få nødvendige tilladelser. Kontroller for at se, hvis nogen utility linjer krydser det foreslåede område af din pool. Bestemme placeringen af ethvert dæk, du vil installere og eventuelle hegn, som du har brug for.

•Stake ud af formen på poolen på din ejendom, tilføje 6 inches i hver retning til målinger eller som angivet i pool leverandørens grave diagram. Bruge en skovl til at fjerne sod og niveau jorden inde i indsatserne og til rammerne af en pool dæk eller gårdhave. Bruge en lille bulldozer eller udskridning loader, hvis området er stor, hvis det er vanskeligt at grave eller hvis jorden brug for masser af udjævning. Tegne omridset af din pool med spraymaling.

•Dig en test pit inde stakes at den maksimale dybde af bassinet. Check for vand infiltration og solid rock. Hvis du finder vand, få en pumpe til at pumpe ud overskydende vand før du begynder at udgravning. Hvis du rammer solid rock, skal du muligvis ændre design eller placering af din pool.

Grave

•Rent en rendegraver eller skid loader, afhængigt af størrelsen af hullet og på hvor meget plads du har til at manøvrere din udstyr. Arrangere for lastbiler til at fjerne jorden du graver op, medmindre du har en masse plads og planlægger at bruge jorden til fyld. Sørg for maskinen kan komme ind og forlade webstedet på fast grund.

•Dig ned til en dybde omtrent lig med den dybeste del af puljen. Tie en streng på tværs af to stakes 6 inches over jorden, niveau og måle dybde til bunden af hullet. Spørg din pool leverandør om du skal give plads til grus i bunden. Grave til den nødvendige dybde, flytte strengen og måle igen efter behov.

•Brug skovl til at rense ud i hjørnerne, glatte vægge og foretage mindre rettelser. Kontroller, at du har givet plads eller ekstra dybde til afløb, filtre og pumper. Kontroller de vigtigste dimensioner for at sikre hullet svarer dit design eller pool-leverandør grave diagram.

Tips & advarsler

  • Hvis ikke du er komfortable, betjene tunge maskiner, leje en operatør med pool-grave oplevelse at benytte det lejede udstyr.
  • Hvis du bruger en rendegraver, holde det langt væk fra kanterne af i hullet for at undgå kollaps i hullet sider.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com