Hvordan til at grave Savpalme

April 21

Saw Calla (Serenoa repens) er langsomt voksende, korte palms indfødte til Florida. Planter vokse mere som en busk eller busk end et træ og kan krybe til flere fod langs jorden før skyder op lodret. Saw Calla er ikke let transplanteret, men hvis du ønsker at grave en op for at genplante det, gøre det mens det er stadig ung. Ældre planter kan nå højder og bredder af 10 fod, hvilket gør dem svære at grave eller flytte.

Instruktioner

•Beskyt dine hænder og tunge havearbejde handsker, bære lange ærmer. Saw Calla kan have skarpe blade.

•Locate rodsystemet. Vægten af blade af saw Calla holder dem vokser lav til jorden, så må ikke antage det punkt, hvor stilken træder jorden er under de buskede løv; Det kan være så vidt 10 fødder væk.

•Klippe stilk. Hvis du bare graver op Savpalme til at fjerne det, ikke transplantation det, afbrød stammen til at grave op resten af det lettere. Følg stilken fra løv til hvor det kommer ind i marken, og afbrød hvor det træder jorden. Derefter, rydde væk stilk og blade. Hvis du graver palm at omplante det, springe dette trin.

•Løsn jorden omkring stænglen med en haven rake. Bruge rake til at føle sig under jorden. Undertiden kører stammen underjordisk for en kort mens før du vil støde på rodklumpen. Når du har bestemt, hvor rodklumpen er, grave op anlægget. Prøv ikke at bryde for mange rødder. Forlade så meget snavs på rodklumpen som du kan.

Tips & advarsler

  • Saw Calla er lægeligt værdifulde planter. Bær bruges til at behandle udvidet næsegrus kirtler og kan endda hjælpe med at forhindre prostata cancer. Når det bruges som et diuretikum, tone de i blæren, øger urin flow og faldende urin frekvens.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com