Hvordan til at hænge billedtæppe på et hvælvet loft

June 24

Hvordan til at hænge billedtæppe på et hvælvet loft

Gobelinerne er traditionelt hang på væggen for display, afspejler deres brug i middelalderen som isolering for kolde hjem. Dagens gobeliner, som er fantastiske eksempler på tekstilkunst, bliver muligvis vist som dramatisk som lærred kunst. Hængende en gobelin fra et loft er én måde at gøre opmærksom på det, men når loftet er hvælvet, det er udfordrende at hænge det på en sådan måde, at det er niveau. Start med en gobelin stang, der er bare længere end længden af tapetet og har nogle dekorative korsblomster, eller endestykker til stangen.

Instruktioner

•Sæt rod inde i Gobelin rod pocket og anbringer korsblomster til hver ender med en skruetrækker. Lægge gobelin fladt på gulvet. Måle længden af stangen, fra hvor finial og gobelin mødes til den anden side, hvor de mødes.

•Measure loft rum hvor du ønsker at hænge tapetet. Bestemme, hvor langt tapetet skal hænge fra væggen. Find loft strøer med stud finder og justere målingerne som nødvendigt. Placer to små blyant mærker i loftet, der matcher gobelin stang målinger og justere med loftet bjælker.

•Drill pilot huller hvor du har markeret målingerne og indsætte gipsvæg ankre. Skrue i loft kroge.

•Spørg en hjælper til at holde målebåndet på jorden, mens, på stigen, du måler til den korteste loft krog. Beslut, hvor højt du vil gobelin stang til at hænge. Registrere denne måling samt den samlede højde på loftet. Flytte til den højere loft krog og Gentag. Bemærk den ideelle hængende højde og optage det samlede loft måling. For eksempel, lavere loft måling kan være 8 fod samlede og ønskede højden af gobelin bar på 7 fod. Forskellen ville være 1 fod.

•Klippe den dekorative kæde med klip skal være lig med forskellen mellem loftshøjden og den ønskede højde. Du vil få kæder, der er to forskellige længder--én for kortere loft krogen og én til højere loft krogen.

•Sæt den dekorative kæde til gobelin stangen hvor finial og tapetet mødes. Bruge små S-kroge til at fastgøre kæde rundt om stangen. Krog hver ende af kæden til den passende loft krog. Skridt tilbage for at evaluere hængende gobelin. Hvis gobelin bar ikke er helt niveau, tage det ned og trim dekorative kæden derfor ved hjælp af metal klip.

Tips & advarsler

  • I stedet for kæde, kan du bruge en robust dekorative cording. Tilføje et par inches til måling til at rumme knuderne i hver ende.
  • Medmindre du bruger tapetet som en rumdeler, Hæng det fra to til 10 inches fra væggen, så det ikke interfererer med værelse trafik.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com